Itthon vannak súlyzóim. Melyik gyakorlattal edzem meg a hátamat, és a vállamat?
a gyakorlatra hogy hogy kell csinálni rákeresek a builderen
és milyen ismétlésszámmal csináljam?
többi testrészre már van edzés
Szia. Ha a builderen ki tudsz már igazodni,ott van izomcsoportonként minden gyakorlat,azokból tudsz választani. Cikkek-alapismeretek,itt minden mást megtudsz,vagy
tudsz
-felhúzni
-ontott törzsű evezést csinálni
-csuklyázni,vállvonogatást csinálni
-T-rudas evezést csinálni
-gondolom nem szerelhetőek a kézi súlyzók,így meg kevés a 11kiló fűrészeléshez pedig az is jó gyakorlat
kb. ennyi ezzel a felszereléssel
jó lenne ha tudnál valahol húzódzkodni szélesen, mert az is nagyon jó gyakorlat
de.szerelhető mindenféleképpen
köszi szépen
az összes gyakorlatot végezzem, amiket itt felsoroltál?
illetve milyen ismétlésszámmal?
én csinálom kb. mindet de én már pár éve edzek szóval neked nem ajánlom hogy mindet csináld.
először csak pár gyakorlatot csinálj ezekből aztán később ha már megerősödött a törzsed és szabályosan megy a végrehajtás akkor csinálhatod mindet.
ismétlés szám,ezt neked kéne kitapasztalnod hogy neked melyik ismétlés szám tartomány a legjobb
nekem
-felhúzásnál 5-10 ism. közt van
-csuklyázásnál 15 lenne nálam az igazi de mivel kevés a súlyom /110kg/ ezért van hogy 35 ismétlést is csinálok mire elfárad az izom
-döntött törzsű evezésnél 6-12 ism.
-fűrészelés 10-12 ism.
-T rudas evezésnél 6-12 ism.
nálam ezek az ismétlés számok vannak,te meg tapasztald meg hogy neked majd mi lesz a legjobb.
de mondom előbb erősíts meg a hátad derekad és tanuld meg végre hajtani mert nagyon szarul járhatsz ha egyből mindet csinálod aztán meg gyenge hozzá a hátad és még szabálytalanul is hajtod végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!