Hogy tudnék itthon szálkásodni?
erre nekem is csak egy "hahahára" futja, kur.vasok baromság van az emberek fejében. nem kéne vele foglalkozni. Ők így "szálkásítanak" meg így látják a világot.. és pont mivel sztereotípiával állnak mindenhez, hozzáértés nélkül, így változtatni sem nagyon lehet rajtuk. és minek is..
nekem viszont behalt a gépem :/ ez egy időre az utolsó HSZ-em, van wifi kapcsolatom, de a fogadott jelet nem értelmezi sajna (lehet még egy informatika kérdést feldobok ezért) illesztőprogrammal szórakoztam már, most épp leállt windows újrarakás közben... lehet sok sikert kívánni :/
majd jelentkezem..
Nem idiótáztalak le, a könyvre mondtam hogy nyomorék fegyenc sza@r. De a kis monológod után belátom tévedtem.
Te idióta.
mark86
b@zeg írok egy könyvet hogy elraboltak az ufok és azóta a fotoszintézistől nő az izom,nem a drága konditermi felfújt gyökerek a menők!!! legalább lesz pénzem egy normális kúrára...
hmmm.. bestseller, siker, jogdíjak...
én megvenném a könyved Márk ha majd futja rá! :D
GregX! "szegény kérdezők nem tudnak feltenni egy kérdést anélkül, hogy pár idióta be ne mondja a fegyencet vagy a felfújt berobbantott izmokat, meg porokat"
Én értettem valamit félre vagy te nem emlékeztél arra, hogy mit írtál le egy hozzászólással ez előtt? Egyébként úgy bírom az ilyen formákat mint te! :) Otthon ülsz a kis lakásodban biztonságban és leidiótázol egy másik embert akiről semmit nem tudsz, max annyit, hogy nem pont ugyan az a véleménye egy bizonyos dologról mint neked! Vicces! :) Ha szerinted a calisthenic egy baromság, akkor kifejtenéd bővebben, hogy miért az?
Az idiótákat általánosságban mondtam, mivel testépítős témákhoz jönnek ugatni a barmok, hogy nem kell az csak fegyencedzés kell az sokkal jobb.
Ne hangoztasd mennyit sportoltál meg profi szinten versenyre készültél, mert akkora hülye vagy az egészhez, hogy már lassan nekem fáj. Nem fogunk összeveszni, nincs kedvem minden hülyeségedet felsorolni. Te ebben hiszel én meg másban.
Fegyenchez egy kérdésem lenne csak. Hogy edzel lábra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!