A volt férjemet kitiltottam a közösen fizetett (hitel) lakásból. Fenyegetőzik hogy akkor nem fizeti a hitel felét. Megteheti? Van joga bejönni?
Figyelt kérdés
Neki van saját lakása, együtt él a barátnőjével. De próbál adatokat gyűjtögetni ellenem, besározni bármivel - nézelődik, fényképezget - mert nem tetszik neki hogy pert nyertem ellene tárgyaláson gyerektartás emelése miatt és nézelődik, fényképezget a lakásba így úgy döntöttem hogy nem jöhet be többet. Két gyermekem van. Neki saját lakása.2017. márc. 12. 13:50
81/85 árokpart válasza:
Akár tetszik akár nem ha fizet ugyanúgy joga van bemenni. Valaki írta, hogy a saját cuccaiért nem tud bemenni a volt exe lakásába. Na ilyen sincsen mert az különleges, halaszthatatlan cselekmény amiben nem szükséges a bírósági papír.
82/85 anonim válasza:
Édes Istenem, soha nem akarok megnősülni. Kinek kell ez az őrület?
83/85 anonim válasza:
Így közel egy év elteltével , mi lett az ügy vége ?
84/85 anonim válasza:
Én vagyok akinek az exe mai napig nem adja ki a saját személyes cuccait és semmit se tudok tenni.
Aki szerint aki fizeti a törlesztőt az automatikusan bemehet, nos, nagyon téved! En is fizettem, most lehet végrehajtanak az é
85/85 anonim válasza:
Mondjuk egy olyan lakáshitelbe/lízingbe én se fizetnék egy büdös kanyit sem, ahonnan ki vagyok tiltva, meg nem is lakom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!