A volt férjemet kitiltottam a közösen fizetett (hitel) lakásból. Fenyegetőzik hogy akkor nem fizeti a hitel felét. Megteheti? Van joga bejönni?
A 18 éves leánynak üzenem: kitartás és pontosan tudom hogy min mész keresztül.
Sajnos így tényleg nincs magánszférája az embernek. Az exem teljesen külön él boldogan a csajjal én meg a két gyerkőccel kűzdök napi szinten és akkor még joga van bejárkálni???? Hát nem!!! Én se megyek be hozzájuk. Azért mert közösen fizetjük a lakást, Ő itt már nem járkálhat fel és alá hiszen Ő akart elköltözni és nincs joga zaklatni, bejárogatni ect.
#6: Ha nem mehet be szerinted, akkor mi a fészkes fenének fizessen? Miért vegyen neked lakást? Ész megáll!
Azt akarod, hogy a tied legyen a lakás majd? Nos, ha eddig befizettek csak példaként 4 milliót, akkor 2 millát fizetsz a férjednek, utána fizeted a többi hitelt egyedül, és a tied lesz a lakás.
Én vagyok a 18 éves lány, aki hasonló helyzetben van, mint a kérdező. Látom, le pontoztatok.
Csak egyet mondok: törvények ide vagy oda, majd ha ti is (ne adj isten!) ilyen szituációba kerültök, rájöttök, látatlanba akármit lehet mondani, akárhogy lehet szidni a másikat, amíg nem vagytok a helyzetükben! Ha ilyen helyzetbe kerültök, átértékelődik majd bennetek minden.
Ui.: kedves Kérdező! Ne vedd magadra, a válaszadók nagyon bunkók, érzelmi intelligencia 0. Sajnos nem a Gyakorin kell feltenni az ilyen kérdéseket, mert Magyarország alja népe jár csak ide osztani a paraszti észt (tisztelet a kivételnek).
Igen már elváltunk.
Nem vagyunk tulajdonosok. Lízingnél a Bank a tulajdonos mindaddig míg a végén fel nem ajánlják megvételre. Én úgy gondolom hogy van egy magánszféra amit tiszteletben kéne tartani. Én se megyek hozzájuk, Ő se jöjjön be hozzánk, főleg ha én nem akarom. Nekem nem lehet semmilyen magánéletem csak mert felesbe fizetjük a lakást.
Örülök hogy olyanok írnak obcénul akiknek fogalmuk sincsen az effajta vagy hasonló esetekről.
Szeretnék olyan válaszolókat ahol hasonló élethelyzet van.
Kedves További Válaszolók!
Persze, látatlanba tudjátok osztani az észt. Pláne amíg nem ismeritek a részleteket!
Apukám milliomos, évente tobbszor külföldre is eljárnak nyaralgatni, minden hétvégén valami program, ilyen olyan új ruhák, bútorok stb.
Nekem meg arra is kell várnom egy hónapot, hogy 2 farmert meg tudjak venni, mert az adott hónapra már nem futotta volna. Na ez a különbseg. És ilyen szituáció mellett szerintem érthető a felháborodás, hogy apa csökkentette a gyerektartást. Egyébként mi is ketten vagyunk testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!