Hová forduljak, ha a Provident képviselőmmel problémám van? Fenyegetőzik velem szemben.
Sajnos rászorultam erre a hitelre. Hetente kell fizetni, de néha van olyan hét, hogy nem tudok vele találkozni. Eddig mindig pótoltam az elmaradást, nincs semmilyen hátralékom. Erre vagy 3 hete azzal fenyegetett hogy felmondatja a szerződésem( egy heti elmaradásokért... ), mert nem vagyok együttműködő. Vagy majd kijönnek hozzám a munkahelyemre. Vagy többen majd eljönnek hozzám a lakásomra a cégtől hogy beszéljenek velem...
Most ezt vegyem fenyegetésnek? 3000 forintért- amit pár nap múlva megkap- meg akar veretni, vagy mi? Vagy mire véljem ezt, hogy kijönnek hozzám?
Feljelenthetem ezért őt valami szervezetnél? Van Vas megyében képviselete, irodája ennek a cégnek, ahova bemehetek?
Normális válaszokat kérnék, igazából csak tanácstalan vagyok. 11 hét van vissza, nem akarok BAR listára kerülni, mert felmondatja a hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!