Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A volt férjemet kitiltottam a...

A volt férjemet kitiltottam a közösen fizetett (hitel) lakásból. Fenyegetőzik hogy akkor nem fizeti a hitel felét. Megteheti? Van joga bejönni?

Figyelt kérdés
Neki van saját lakása, együtt él a barátnőjével. De próbál adatokat gyűjtögetni ellenem, besározni bármivel - nézelődik, fényképezget - mert nem tetszik neki hogy pert nyertem ellene tárgyaláson gyerektartás emelése miatt és nézelődik, fényképezget a lakásba így úgy döntöttem hogy nem jöhet be többet. Két gyermekem van. Neki saját lakása.

2017. márc. 12. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%

67!

Ha jól emlékszem, te lakasfelujitasra vettél fel hitelt. A lakásban/házban nem vagy tulajdonos, nem is voltál, annak hitelét nem fizetted. A helyzetednek közé nincs a kérdező helyzethez, sőt, azt is megkockaztatom, hogy a hitel maga személyi, vagy szabadfelhasznalasu kölcsön volt, ami abszolúte semmi jogot nem adott arra hogy te ott lakj

2017. márc. 12. 18:26
 72/85 anonim ***** válasza:
80%
71# a Kérdezőéknél LIZING van, EGYIK SEM tulajdonos, ha ez elkerülte volna a figyelmed. Mellesleg, ha én fizetném a szabadfelhasználásúra a törlesztőt, akkor peres úton előbb-utóbb elérhetném, hogy az annak megfelelő hányadrész az enyém legyen.
2017. márc. 12. 18:28
 73/85 anonim ***** válasza:
3%
Nem, nem kapnál tulajdonjogot, max azt eretned el, hogy a kifizetett hitelt az exed visszafizesse - amennyiben bizonyítani tudod, hogy arra forditottad
2017. márc. 12. 18:32
 74/85 anonim ***** válasza:
100%
Felújítás/ráépítés amennyiben igazolt, az tulajdonjogot keletkeztethet, nézz utána! Az hogy arra lett forditva, az egyikünk számára sem kérdéses amúgy.
2017. márc. 12. 18:33
 75/85 anonim ***** válasza:
0%
Ez a tulajdonjog pénzben megvalthato, kedves. Esélyes, hogy a budos életben nem lennél ebből többségi tulajdonos - mennyi lenne, tán 2%?
2017. márc. 12. 18:36
 76/85 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, az simán lehet, hogy pénzben megváltható, nekem az is tökéletes lenne, bár kis eséllyel fog vki pár százezer forintot kifizetni, ha a gyerekeire másfél év alatt 1000 Ft-ot sem tudott költeni :-)
2017. márc. 12. 18:39
 77/85 anonim ***** válasza:
68%
Volna ám esze a nőnek a lakásból takarodj de pontosan fizesd ám a részleteket. Hát hol él ez?
2017. márc. 12. 18:57
 78/85 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmas ez a sok rosszindulatú ember. Senki se képes belehelyezkedni a kérdező helyzetébe. Szánalom. Csodás magyar mentalitás
2017. márc. 12. 19:20
 79/85 anonim ***** válasza:
82%
Igazad van utolsó, nem tudunk belehelyezkedni a helyzetébe, mert nem vagyunk haszonleső élősködők...
2017. márc. 12. 19:22
 80/85 anonim ***** válasza:
100%

78!

De, bele tudja. Xar helyzet. Senki nem örülne neki, ha az exe bejarkalna. De nem számít, mert joga van hozzá. Ez a lényeg

2017. márc. 12. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!