Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/162 anonim ***** válasza:
60%

Ha levágtad a videóról az okát, akkor persze, indul ellene eljárás, de ebben az esetben "hamisan".

Ha nem vágtad volna le, akkor nem indult volna eljárás.

2016. máj. 2. 22:06
 102/162 anonim ***** válasza:
81%

Te kérdező annyira egy kiba*ottul ostoba, ostoros, egysejtű véglény vagy, aki semmit nem fog fel az egészből hogy azt nem lehet elmondani.

Még sosem találkoztam ilyennel, hogy valaki a saját apját feljelenti a gyámügynél meg az orvosoknál, mindenhol felnyomja, még hazudozik is, mindezt két pofonért, amit amúgy is megérdemelt.

Ezt sem fogod majd fel amit írok, hanem megint leírod hogy "majd innentől nem fog megütni az fix."Megérdemled amit majd innentől kapsz.

2016. máj. 2. 22:07
 103/162 A kérdező kommentje:
a háziorvos jelenteni fogja és mondtam neki hogy elmegyek a gyámügyre akkor nagyon pártolta.... és mondtam hogy kiakadtak... nagyon rossz nézni ahogy kapálóztok. am a telefonomat a nagymamámtól kaptam.
2016. máj. 2. 22:07
 104/162 A kérdező kommentje:

"Ha levágtad a videóról az okát, akkor persze, indul ellene eljárás, de ebben az esetben "hamisan".

Ha nem vágtad volna le, akkor nem indult volna eljárás."

minden féleképen indult volna eljárás....rossz nézni ahogy kapálózól. :)

" Te kérdező annyira egy kiba*ottul ostoba, ostoros, egysejtű véglény vagy, aki semmit nem fog fel az egészből hogy azt nem lehet elmondani.

Még sosem találkoztam ilyennel, hogy valaki a saját apját feljelenti a gyámügynél meg az orvosoknál, mindenhol felnyomja, még hazudozik is, mindezt két pofonért, amit amúgy is megérdemelt.

Ezt sem fogod majd fel amit írok, hanem megint leírod hogy "majd innentől nem fog megütni az fix."Megérdemled amit majd innentől kapsz."

valahogy nyeld le hogy nem mindenki hagyja magát verni....

2016. máj. 2. 22:09
 105/162 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, remélem büszke vagy magadra. Ugye tudod mi fog történni amikor betöltöd a 18-at? "Boldog születésnapot fiam. Most pedig szedd a cuccod és takarodj a házamból."
2016. máj. 2. 22:22
 106/162 anonim ***** válasza:
91%

Szörnyű sötétség uralkodik a fejekben,az tény.

Kedves Rákóczi nem tudom kiket írtottak ki a liberálisok,én csak a szélsőjobbra emlékszem a történelemből.

Bár én nem tettem volna meg azt,amit a kérdező,együtt tudok vele érezni.Sajnos ilyen a világ,rengeteg nem csak gyereke,hanem felnőtt is tűr,és hagyja,hogy aszülei megalázzák őt mert az érdekek ezt diktálják,(ne dobja ki otthonról,ne írja ki az örökségből,stb),sok ilyet láttam.

Szörnyű,hogy emberek a saját gyerekeiken,csakádtagjaikon tötltik ki a jérgüket,haragjukat és ilyen macska-egér játékot játszanak.A családnak a szeretetről kellene szólni.

Ha én most az apa helyében lennék azon gondolkodnék,hogy hol rontottam el,hogy a saját gyerekem fél tőlem....

Persze,egy buta egysejtű ember ebből azt szűri le mennyire megalázták.

2016. máj. 2. 22:50
 107/162 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként kedves válaszolók,nagyon jó,hogy ti így látatlanban jobban megtudjátokítélni a helyzetet,mint egy házi orvos,gyámügyes vagy szociális munkás.
2016. máj. 2. 22:54
 108/162 anonim ***** válasza:

"valahogy nyeld le hogy nem mindenki hagyja magát verni...."

Lehet, hogy apád nem "megverni" akart, hanem észhez téríteni? Lehet, hogy már csak ez maradt a repertoárban?

Amúgy valamit nagyon elbaltáztak veled, ha senki másban nem bíztál a családban (anyukádban sem), hogy megoszd vele a terveidet és a bánatod. Én nem is értem, hogyan lehet ilyen elfuserált egy család, hogy a gyerek feljelenti a szüleit. Ennyire nem lehet elrontani valamit csak úgy véletlenül.

Csak kíváncsiságból, mennyire volt megengedve neked minden eddig? Beleszóltak a dolgaidba? Megkaptál mindent elsőre? Maximálisan kiszolgáltak? Hogy teltek az eddigi éveid? Egyke vagy?

Azért kérdezem, hogy én még véletlenül se kövessem el ugyanazokat a hibákat, mint a szüleid... Jól sejtem, hogy nem a pofon volt az első probléma köztetek?

2016. máj. 2. 22:56
 109/162 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes amiket itt írtak,hogy majd jön a retorzió,tv,,net,stb megvonása.

Miért ilyen primitívek egyes emberek,ezt már megtehette volna az apuka a pofon helyett is és megkímélte volna magát ettől a megalázó helyzettől.

Ebből is kátszik,hogy az erőszakkal nem lehet elérni semmit.

2016. máj. 2. 23:00
 110/162 anonim ***** válasza:
100%

22:50 "Ha én most az apa helyében lennék azon gondolkodnék,hogy hol rontottam el,hogy a saját gyerekem fél tőlem...."

A poén az, hogy az apja nagyon jól tudja, hogy a gyereke nem fél tőle, hanem be akar tartani neki.

Ugyanis egy gyerek, aki fél az apjától, nem provokálja másodszor is ki zsinórban a pofont! Pláne nem úgy, hogy "csapdát állít" a gép előtt (ez is elég durva része a történetnek).

Ez így teljesen más szituáció.

Kedves kérdező, az elmondásod alapján a videót megvágtad. Azt hiszem holnap meg kell ejtenem egy telefont a 18. kerületben illetékes gyámügynek, hogy az eset teljes kivizsgálása érdekében olvassák el ezt a kérdést is és az itt leírt hozzászólásaidat. Csak hogy teljes legyen a kép. Elvégre nincs rejtegetni valónk ugyebár.

Hidd el, be tudnak majd azonosítani az itt leírtak alapján.

2016. máj. 2. 23:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!