Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
 121/162 anonim ***** válasza:
ÍAnyukád is hasonlóan viszonyul ehhez?
2016. máj. 2. 23:40
 122/162 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy a történet így már teljesen más megvilágítást nyer.

A gyerek bevallja otthon,hogy meleg,aztán kapja a beszólogatásokat,egyszer eldurran az agya,visszaszól az apjának,aki megpofozza.

A gyerek nem talál otthon megértésre..

Sajnos idáig vezet a homofóbia.

2016. máj. 2. 23:46
 123/162 anonim ***** válasza:
100%

"ráadásul most komolyan ezek azt hiszik hogy egy ilyen vörösfejű öreg felhívja őket és rólam kiadnak bármiféle információt"

Kedves Kérdező!

Nem állt szándékomban információkat szerezni rólad. Nem érdekel, hogy ki vagy. Csupán úgy érzem, hogy a vizsgálat tárgyához hozzátartozik az is, hogy miket írtál itt a GYK-n.

Pl:

"ráadásul felvettem webcammal a másodikat direkt hogy legyen mit megmutatni"

"megnevelem fateromat :D"

"minden féleképen indult volna eljárás..." (szövegkörnyezet alapján manipuláltad a felvételt)

Az számomra irreleváns, hogy mit kezdenek ezzel az infóval. Nyilván az eljárás le fog zajlani, ez rendben is van.

Nem volt szép dolog, hogy megpofozott, az ilyen ügyeket nem így kell rendezni, bár megértem az édesapád frusztrációját is. Hazudni és rágalmazni (netán saját családtagjaidnak csapdát állítani) sem szép dolog. Veled is komoly problémák vannak, nem csak a szüleiddel. Az újabb információk fényében jobb is, hogy szakemberek kezébe kerül a szituáció kezelése...

2016. máj. 2. 23:49
 124/162 A kérdező kommentje:
nem akartam ezt leírni és nem, nem más megközelítés, ugyanis SENKINEK NINCS JOGA MEGÜTNI A MÁSIKAT. SEMMIÉRT. ha megteszi az B Ű N!
2016. máj. 2. 23:49
 125/162 A kérdező kommentje:
hívd fel őket, engem nem érdekel mit próbálkozol.
2016. máj. 2. 23:51
 126/162 anonim ***** válasza:
31%
Na mi van? Élsz még?
2016. máj. 3. 11:46
 127/162 anonim ***** válasza:
52%
Jaaaa, édesapád nem fizeti a netedet tovább? :)
2016. máj. 3. 13:49
 128/162 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi libsi van itt..
2016. máj. 3. 16:16
 129/162 A kérdező kommentje:
azért tisztázzuk már hogy anyukám is annyit keres mint apám... ő rajta is múlik hogy van a netem vagy sem. anyu azt mondta hogy ő szeret és engem is meg tud érteni meg őt is. ennyivel zárta anyu, ő nem áll senki mellé. apám kerül engem, meg van sértődve, de csak legyen... ha leérettségizem majd ötösre, mert erre nagy az esély, elmegyek ösztön díjal koleszba azt csá.
2016. máj. 3. 17:31
 130/162 anonim ***** válasza:
54%
Neked meg nincs jogod le kur**vaaanyazni a saját apádat. Szóbeli bántalmazás. Pont annyira fáj egyeseknek mint egy pofon.
2016. máj. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!