Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feltudtok sorolni mennyi...

Feltudtok sorolni mennyi őrült törvényt hoztak be mostanában, hogy minél több pénzbüntetést tudjon az állam kaszálni?

Figyelt kérdés
Lassan már a se@@törlésre is külön törvény lesz.Csak lentről felfelé lehet,fordítva 10.000 Ft-os bünti jár.Jó ez vicc volt,csak,hogy ez nem vicc.
2012. ápr. 5. 00:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban elgondolkodtató,hogy hirtelen minden tilos lett.Tilos virágokat tartani a folyósokon,tilos kukázni,tilos az utcán zenélni,tilos koldulni,tilos dohányozni,tilos 23 óra után alkoholt vásárolni.Hirtelen más nem jutott eszembe,pedig van ám még bőven:XD
2012. ápr. 5. 00:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Nálam a lábtörlő verte ki a biztosítékot.Ne akarják már nekem bedumálni,hogy egy 40X20-as lábtörlő akadályozza a tűzoltást,vagy egy FALON elhelyezett cserepes növény,vagy egy olyan ablakban nevelt fikusz, amit nem is lehet kinyitni.Ugyan menjenek már a pi@ába.Most a rácsokat is leakarják szereltetni.Kérdés,hogy ez miatt mennyivel fog nőni a betörések száma?
2012. ápr. 5. 00:46
 3/15 $ € Ž ***** válasza:
53%

"Tilos virágokat tartani a folyósokon,tilos kukázni,tilos az utcán zenélni,tilos koldulni,tilos dohányozni,tilos 23 óra után alkoholt vásárolni."

És ezek közül melyik befolyásolja döntően az életed?

2012. ápr. 5. 01:17
 4/15 A kérdező kommentje:

Döntően nem befolyásolja az életem,de vannak emberek akiknek viszont igen.

-A nagymamám 2hete siratja a folyosón nevelt kis virágjait,amiket idén már nem tehet ki.

-Az utcánkban van egy hajléktalan bácsi,aki a napi megélhetését a "kukázásból,és a guberálásból fedezte.

-Külföldi ismerőseim hiányolták Szentendrén az utcai zenészt,aki éveken át ott szórakoztatta a népet.

-Nem igazán tetszik,hogy a törzskocsmámban a söröm mellé nem gyújthatok rá,bár nem vagyok láncdohányos.

-Az sem tetszik,hogy késő este nem ugorhatok le az éjjel nappali közértbe,egy üveg borért ha éppen megszeretnék inni egy pohárral.Nem befolyásolnak döntően,csak nem érzem a demokráciát,amit "hírdetünk" fenhangon.

2012. ápr. 5. 01:54
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

"Nem igazán tetszik,hogy a törzskocsmámban a söröm mellé nem gyújthatok rá,bár nem vagyok láncdohányos.

-Az sem tetszik,hogy késő este nem ugorhatok le az éjjel nappali közértbe,egy üveg borért ha éppen megszeretnék inni egy pohárral."

Alkoholista vagy? :D

2012. ápr. 5. 05:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok alkoholisa kedves válaszoló,de meló után van,hogy beugrok a törzskocsmámba,és iszom egy üveg sört.Aztán van,hogy késő éjjelig dolgozom,és közben elkortyolgatok mondjuk két pohár vörösbort.Szerinted ez az alkoholizmus?Mert akkor nagyon elvagy tájolva ezen a téren.
2012. ápr. 5. 10:05
 7/15 $ € Ž ***** válasza:
31%

"-A nagymamám 2hete siratja a folyosón nevelt kis virágjait,amiket idén már nem tehet ki. "

A virágokat tudja nevelni a lakásában, ha kicsit, akkor főleg.

"-Az utcánkban van egy hajléktalan bácsi,aki a napi megélhetését a "kukázásból,és a guberálásból fedezte. "

A hajléktalanokat próbálják rávenni, hogy kezdjen visszatérni a rendes életbe, és legyen hasznos tagja a társadalomnak. Ha csak a guberálás betiltása a hatásos, akkor azt kell tenni.

"-Külföldi ismerőseim hiányolták Szentendrén az utcai zenészt,aki éveken át ott szórakoztatta a népet. "

Hát erre most nem tudok mit írni. Ha egy zenész hiánya romba dönti nálad a szabadság érzetét, akkor semmi értelme válaszolgatnom, mert úgyis találnál 1000 ilyen apró indokot.

"-Nem igazán tetszik,hogy a törzskocsmámban a söröm mellé nem gyújthatok rá,bár nem vagyok láncdohányos. "

Ez van, sok nemdohányos meg nem akar passzívan dohányozni és tüdőrákot kapni az arroganciátoktól. Sajnos nem tudják megcsinálni, hogy csak a tiszta levegőt szívják be. Szerintem teljesen logikus, hogy nem a dohányzóknak kedveznek a dohányzást érintő döntésekkel.

"-Az sem tetszik,hogy késő este nem ugorhatok le az éjjel nappali közértbe,egy üveg borért ha éppen megszeretnék inni egy pohárral."

5-ön belül 2 alkohollal foglalkozó érv. Hmmmm. Minden esetre biztos tudnál máskor is időt szakítani az alkoholvásárlásra. Mondjuk erről a törvényről még nem hallottam, de biztos van valami megindokolt oka, nem csak poénból hozták meg.

2012. ápr. 5. 12:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,te nagyon sötét vagy: XD
2012. ápr. 5. 17:27
 9/15 $ € Ž ***** válasza:
0%
Te meg csak egy háborgó prolinak tűnsz nekem. XD
2012. ápr. 5. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Elég szomorú,hogy van akinek az a laza véleménye,hogy akkor nevelje bent a nagymama a virágjait,és ennyi.Gondolom se kutyád se macskád,se kölyköd,se családod,hogy ilyen passzív és rosszmájú vagy olyanokkal akik nem tehetnek kormányunk elmebeteg ötleteiről.Valszeg az ilyenek is hozták a törvényeket is mint te.
2012. ápr. 5. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!