A jog miért nem védi a normális embereket?
A probléma a következő: társasházban élünk a családommal, alattunk lakik egy őrült nő. Számtalanszor kinyitotta a gázcsapot, fenyegeti a gyerekeket, a múltkor a fiamnak nekitolta direkt a biciklijét, halálra rémült a gyerek.
A körzeti orvosunknál elmondtam a problémát, aki tud a dolgairól, mégsem tudnak vele mit kezdeni. Járóbetegként mindennapos vendég a pszichiátrián, viszont ha nem egyezik bele, nem tudják elvitetni.
Kérdeztem, hogy nekünk nincs jogunk félelem nélkül élni? Minden napos stressz, hogy egyszer arra jövünk haza, felrobbantotta a házat, vagy felgyújtja. Miért kell megvárni, hogy tragédia legyen?
A körzeti orvos rosszul végzi a dolgát.Ha bizonyítható,hogy veszélyes a közösségre,igenis ellehet vitetni,sőt még eljárás is indítható ellene.A Társasháznak össze kéne fogni ez ügyben.
Én a helyedben olyat levernék neki,hogy besza@na.Hidd el lefog szállni a gyerekekről.Nem szabad megijedni az ilyen őrültektől,mert annál rosszabb,és annál erőszakosabbak,agresszívabbak.Nem szabad tőlük félni,de azért nem ártana intézkedni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!