Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
 131/162 anonim ***** válasza:
Ennek aztán mondhatod :D
2016. máj. 4. 14:18
 132/162 anonim ***** válasza:
0%

Szóbeli bántalmazás?

Tudod az ay.ázás az csak egy szitok szó,káromkodás kategória,amin a legprimitívebb emberek szoktak megsértődni.

Ha valaki a saját meleg gyerekét leb-zizza,meg olyat mond a kiskorú gyerekének,hogy mehet f-szt sz-0pni,na az már minősíthető lelki bántalmazásnak.

Amúgy az ilyen p.roli,aki ilyeneket mond a saját gyerekének,hogy sz-pjon f-szt,az nem tudom miért lepődik meg,ha a gyereke csúnyán beszél vele,nyilván volt ikitől tanulnia..

2016. máj. 4. 15:36
 133/162 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem szép dolog káromkodni,más anyját szidni,de akkor is egy tartalom nélküli káromkodás.

Még ha valaki olyannal bántja a saját gyerekét,aminek komoly tartalma van.

Én is meleg vagyok,de az én szüleim soha nem használtak rám ilyen szavakat,és a lány testvéremnek sem mondtak hasonlót,mint megélhetési forrást,mert kb ugyanaz a kategória,mintha a lányának mondta volna ugyanezt.

A kérdező nem véletlen lett ilyen,nem véletlenül káromkodik,ezt látta otthon az apjától.

Amilyen nevelést adott neki és amilyen viszonyok között nő fel egy ilyen gyerek,még örülhet,hogy nem ütött vissza,miután bántalmazták.

Láttam már erre is sajnos példát,ahol a tini gyerek verekedett a szüleivel,a sok évi megalázás és barbár életmód következményeként.

2016. máj. 4. 15:44
 134/162 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként kérdező,édesapádat is nyugodtam elküldheted pszichológushoz,mert vélhetően nem tudta még feldolgozni a tényt,és erre vannak szakemberek,akik segíthetnek neki ezt megemészteni.

A pofozkodás helyett mindenképpen többet érne.

2016. máj. 4. 15:53
 135/162 anonim ***** válasza:
80%
Ne zavarjon, hogy a kérdező mondta saját magáról, hogy szopja majd a faxt!
2016. máj. 4. 17:08
 136/162 anonim ***** válasza:
100%

#132 "Tudod az ay.ázás az csak egy szitok szó,káromkodás kategória,amin a legprimitívebb emberek szoktak megsértődni."

Más nevelést kaptunk, mert az én értékrendemben csak a legprimitívebb emberek anyáznak, meg szidják a másikat. Nálad ezek szerint ez semmi különös, te is így beszélsz?

Ugye nem?

2016. máj. 4. 17:15
 137/162 anonim ***** válasza:
60%

Nem érted amt írtam.

Nekem is mondták már életem során h a k.. Any..ád,mégsem vettem fel,mert tisztában voltam vele,hogy nincs mögötte tartalom.

Gyerekkorban is a legprimitívebb gyerekek ütlegelik egymást any-ázásért.

A gyerek azért használ sok esetben ilyen szavakat,mert otthon ez gyakorta használt.

2016. máj. 4. 22:23
 138/162 anonim ***** válasza:
60%

"ő mondta,hogy csajozzak,meg ne legyek farturkász"

Nos szerintem a farturkász elég sértő,nem kultúrált kifejezés.

Szóval az édesapa szájára ráférne egy szappanos mosás,ha a "csúnya szavak" a kérdés.

Elég primitív módon fejezi ki magát.

A gyerekeknél amúgy is érzékeny korszak ez.Ilyenkor keresik önmagukat,ismerkednek a felnőtt világgal,és sokban befolyásolja őket,hogy milyen felnőtt lesz belőlük,hogy kamasz korban milyen hatások érték.

Tehát egy felnőtt embernek ezzel tisztában kellene lennie,és eleve

Így kezelni a helyzetet.

A gyerek megosztott egy bizalmas dolgot,amit nem jól fogadtak.Teljesen törvényszerű,hogy frusztrált,mert nincs mögötte támogató környezet és szeretet.

Az anya sem állt ki teljesen a gyerek mellett.

Amit csinált egyfajta védekezési reakció volt.

2016. máj. 4. 22:38
 139/162 anonim ***** válasza:

Gyerekkorban is a legprimitívebb gyerekek ütlegelik egymást any-ázásért. - Biztos le vagyok maradva egy brossurával.

A verbális erőszakot nem szabad elbagatellizálni. Hiába mondjuk, hogy "ó azt csak úgy mondják" így is lehet fájdalmat okozni. A lelki gyötrődések sokszor fizikailag is manifesztálódnak, betegségekhez vezetve.

Persze ez nem menti fel a tettlegességet.

Az embereket megalázni, szidalmazni, tettleg bántalmazni B Ű N!

Azt hiszem az a jó megoldás, ha mindkét fél elnyeri méltó büntetését.

Az apának 1 év 3 évre felfüggesztett szabadságvesztés (fogház - mert emberség is van) , a fiúnak 30 nap közmunka.

No, ha ebben megegyeztünk, mehetünk aludni! Jó éjt!

https://www.youtube.com/watch?v=gASbSB-yZkQ

2016. máj. 4. 22:59
 140/162 anonim ***** válasza:

Verbális erőszak?

Jó hát ezzel az erővel a gondolatrendőrséget is bevezethetjük.

Ha mindenkit közmunkára küldenének,mert egyszer csúnyát mondott a másikra,akkor tuti nem lenne sehol szemét.

Mellesleg,ha csak az elméleted vesszük a verbális erőszakra,akkor mi számít kezdetnek?

Mert h a fizikális bántalmazásban is van önvédelem.

Tehát,ha valaki egész nap inzultálja a másikat verbálisa,és a másik is visszaszól egyet,akkor már őt is büntetni kellene?

Ez röhelyes,másrészt a verbális erőszakot sokkal nehezebb bizonyítani,mintha valakit megütnek.

2016. máj. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!