Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
 151/162 A kérdező kommentje:
Nem a melegségem miatt ütött meg, de az is közrejátszott. azért ütött meg mert elküldtem a faxba. Am mellékes miért ütött meg. NINCS JOGA HOZZÁ. ahogy ezt a történtek is igazolták...
2016. máj. 20. 21:15
 152/162 anonim ***** válasza:
87%
NEM VOLT JOGA HOZZÁ! - majd megkapja érte, ami jár. Így helyes! DE TE MIKOR FOGOD MEGKAPNI, AMI JÁR? Nyilvánvalóan nincs egyensúly a két cselekmény között, az erőszak jóval súlyosabb. No de akkor is, neked jogodban áll bárkit elküldeni a faxba? Azt sem mondták a gyámügyön: "ejnye-bejnye"? Mégis, hogy van ez? Az igazságnak ezen részéért nem állsz (álltok...) ki? Gratulálok!
2016. máj. 20. 23:15
 153/162 anonim ***** válasza:
12%

Ó,hát,ha én mindenkit megütnék azért,mert elküldött a francba,akkor már 100életre való életfogytiglant kaphattam volnaxdd

Egy szülőnek tisztában kell lennie azzal,hogy egy kamasz gyereknél tombolnak a hormonok,érzelmek,változásokon megy át.

Egy értelmes szülő ilyenkor elmagyarázza a gyereknek,hogy a problémákat meg kell beszélni,esetleg megkérdezni mi bántja.

De itt szerintem minden elfojtott erőszak abból fakad,hogy az apa utalgat arra,hogy a fia meleg.

De eleve a gyerek gyakran azt a mintát követi,amit otthon lát.

Hallottam már 3-4 éves gyerek szájából elég cifrákat,és amikor kiejtette,a szülei még nevettek is rajta.

Szóval egy proli,akinek a kapa kilóg a szájából ne csodálkozzon,ha a gyereke is idővel tiszteletlenül fog beszélni.

2016. máj. 21. 00:05
 154/162 anonim ***** válasza:
81%
Te nem bírod abbahagyni, igaz 52%-os?Nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó!
2016. máj. 21. 00:47
 155/162 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező, egy idióta szaralak vagy.

Ennyit szerettem volna mondani

2016. máj. 21. 08:09
 156/162 anonim ***** válasza:
12%
Ezért nézik le nyugatona magArokat,meg hasonló népeket,mert olyan primitívek,hogy támogatják a gyerekverést...
2016. máj. 21. 11:38
 157/162 anonim ***** válasza:
75%

A most következő okfejtés az 52%-os véleményeinek összefoglalója: Lenéznek minket, mert tele van az ország olyanokkal, mint a Kérdező apja, aki "egy proli,akinek a kapa kilóg a szájából ne csodálkozzon,ha a gyereke is idővel tiszteletlenül fog beszélni." - Ebből mondjuk az következik, hogy a gyereke is az lesz...

A másik, ez a prolizás annyira cinkes. Az egyetemisták hírhedten nagy hóhányók (részegeskedés, nemi erőszak (a gólyatábor a kettő kombinációja), politikai pálya), és belőlük lesz a jövő értelmisége...

Ui: Ezúton kérek elnézést trollkodásom miatt minden jóravaló egyetemistától és értelmiségitől! Nyilvánvalóan súlyos ferdítés amit írtam. Éppúgy nem lehet általánosítani, mint ahogy a proletariátus, vagy akár az egész magyar nép esetében sem. Sajnos egy másik troll felbosszantott... ;)

2016. máj. 21. 14:38
 158/162 anonim ***** válasza:
12%

Lehet te ezt trollkodásnak nevezed,én csak leírtama véleményemet,azok után,ahogy a kérdező felvázolta a családja.

Az édesapja értelmiséginek egyáltalán nem mondható módon gyakorolja a gyereknevelést,obszcén szavakat használ a gyerek előtt,bíztatja arra,hogy menjen és "űzze az ipart",felnőthöz nem méltó módon kezeli a gyerek homoszexualitását(oké,hogy nem vagyunk egyformák,nem mindenki veszi ezt könnyen,de a gyerekemmel akkor sem érzékeltetem ezt).

Aztán ott az anya,aki bár próbálja a gyereket megérteni,de közbenfél attól,hogy a férje ellenszenvét váltja ki.

A gyerek az érzelmileg leglabilisabb korban nem érez támogatást,szeretet,és kiborul,és a neveltetêsêből adódóan azokat a szavakat használja,amik amúgy otthon is gyakran elhangoztak egész életében.

Erre mit csinál egy buta proli?Felháborodik,hogy "hőzöng a gyerek",ahelyett,hogy felnőtt létére elfondolkodna,hogy miért is momdta ezeket a gyerek,ês meg is üti.

Erre jön a sok komment(a külső szemlélő),a fura kórkép a társadalomtól,hogy hát igaza vót' én is lepofoztam vóna'.

Számomra olyan nem létezik,hogy "kis pofon",Egyszerűen elítélendőnek tartom a családon velüli erőszakot,akkor is ha gyerek vagy házastárs ellen követik el.

Szerencsére a hatóságok szakszerűen járnak el,elküldik a gyereket pszichológushoz.

2016. máj. 21. 16:11
 159/162 anonim ***** válasza:
87%

KkNem tudom hogyan jött nálad ez a hasonlítgatás az iskolai végzettséggel.

A proli a magatartásával vívja ki ezt a jelzőt,független az iskolai végzettségtől...

2016. máj. 21. 16:14
 160/162 anonim ***** válasza:

Attól,hogy valaki nem járt egyetemre,nem feltétlen egy suttyó,akinek ahogy neveztük "kilóg a kapa a szájából".

Az emberi értéket az érzelmi intelligencia is meghatározza.

Az én szüleim sem végeztek egyetemet,de tudnak társaságban normális,ember módjára viselkedni és beszélni.

2016. máj. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!