Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
 141/162 anonim ***** válasza:
87%

52-es, kit akarsz meggyőzni? A kérdezőt, aki amúgy is a Te nótádat fújja és így csak még jobban adod alá a lovat, vagy azokat, akik folyamatosan 0%-ra pontoznak (bevallom őszintén, én is ezt a tábort képviselem...)?

Mivel Te magad is bevallottan meleg vagy, így nyilvánvaló, hogy akkor is védenéd a mundér becsületét, ha a 16 éves gyerek verte volna körbe a szülőket... Egyszerűen értelmetlen, amit művelsz. Nem azért, mert meleg vagy, hanem azért, mert nem vagy képes józanul, részrehajlás nélkül gondolkozni, ez egyértelmű az írásaidból.

Nyilván a történet váratlan fordulata az, hogy a kérdező meleg. Ezt az elején nem tudtuk, azért adtunk olyan tanácsot, hogy próbálja megoldani a konfliktust az apjával. Nyilván ez feloldhatatlan, mivel az apja (mint kiderült) megpróbált lépéseket tenni az ellen, hogy a gyereke tényleg meleg legyen. Köztudott, hogy kamaszkorban igen nagy a bizonytalanság a szexualitás terén, manapság már sajnos divat egyes körökben a biszexualitás, főleg ha ilyen beállítottságú kortárs közegbe keveredik a kamasz gyerek, szóval az én szememben egyáltalán nem elítélendő ez a próbálkozás.

Tehát az állandó konfliktus forrás adott. Sajnálatos, hogy idáig fajult a dolog. Tiltja a törvény, foglalkozzon vele az illetékes szerv, ha már a gyerek úgy döntött, hogy a gyámhivatalban jobban megbízik, mint a saját családjában (mert az édesanyját is kihagyta a dologból).

Mint mondtam, meg tudom érteni az apja frusztrációját is, biztos vagyok benne, hogy csak jót akart a gyerekének (és még véletlenül sem családon belüli terrorról van szó), még ha ezt rosszul is fejezte ki. Te nyilván nem próbálnál tenni az ellen, ha látod, hogy a gyereked egyre inkább melegként viselkedik, azokat a viselkedési normákat kezdi felvenni (sőt, még bátorítanád is), én viszont megpróbálnék szót érteni vele.

Mint korábban utaltam rá, a média agymosásának hála egyre inkább divattá válik a biszexualitás. Ez tény. Ez szerintem káros. Káros a családokra, káros a társadalomra, káros a nemzetre. Ez az én véleményem. Jogom van hozzá.

Egyébként semmi bajom a melegekkel, amíg a négy fal között intézik a dolgaikat és nem reklámozzák a hajlamaikat. Ahogy a hetero-k szerelmi életére sem vagyok kíváncsi az utcán! Nem oda való, magánügy!

Tudod, a magamfajta hetero-kat az ellenkező nem vonzza, a saját nemem szexuálisan taszít, ezáltal ha azt látom, hogy két férfi egymást taperolja az utcán, az is taszít. Ilyen a természetem, nem tehetek róla. Az is lehet, hogy beteg vagyok!

Ettől még a szemeben egy meleg ember is lehet barát (na nem úgy), jó kolléga, ugyanolyan hasznos ember, mint egy hetero, de ne terheljék a környezetüket a szexuális beállítottságukkal semmilyen téren.

Mondhatod, hogy ez homofóbia, de igazából teljes mértékben tojok rá. Én is betartom az erkölcsi kódexet, tegyék ezt ők is. Minden olyan dolgot tolerálok az ő részükről, amit magam is művelek, semmivel nincs kevesebb joguk a szememben, mint egy heteronak. És mint mondtam, ez az én véleményem. Másnak más. Mindenkinek joga van a véleményéhez. Még ha szerinted mindig vannak olyanok, akik "egyenlőbbek" a másikaknál, mert ez az újkori "liberalizmus" lényege.

Az ebben a kérdésben leírt dolgok eljutottak a gyámügyhöz, vagy foglalkoznak vele, vagy nem, az ő dolguk. Téma lezárva, nincs értelme tovább ragozni.

2016. máj. 4. 23:35
 142/162 anonim ***** válasza:

Utosó előtti!

Engem nem izgat szerinted mi károsa nemzetre vagy a családra,nem izgat a nacionalista felfogásod és a családi propagandád sem.

Ha valaki szülő lesz,akkor vegye tudomásul,hogy kb 10 százalék esélye lesz annak,hogy a gyereke meleg lesz.

Ez nem egy viselkedési forma.21.században élünk,van internet és erre megfelelő szakemberek,járjon utána a dolgoknak.

Lehet számodra az a normális,ha a szülő a gyereke szexuális tevékenységeit elemzi,teszi szóvá.kb ugyanolyan,mintha a lányának azt mondaná,hogy menejn f-szt xopni.

Ilyenekre értelmes ember nem utal.

A gyerek pedig azért ilyen heves vérmérsékletű,mert pont ott támadják,ahol a szeretet kellene megkapnia.

Az én szüleim is sem kifejezetten liberálisas,de sosem vertek meg,és nem mondták,hogy menjek pénzért sz-opni.

Amúgy meg azt sokkal károsabbnak tartom,ha egy meleg ember egy heteróval köt kamuházasságot,és az egész család megsínyli ezt.

Engem nem érdekel a nemzet,engem az egyén boldogsága érdekel.

Gondolom te sem a nemzetnek megfelelően akarsz élni,nem kommunista országban vagyunk még szerencsére..

2016. máj. 20. 16:41
 143/162 anonim ***** válasza:

Az,hogy neked mit tetszik,nem érdekel,nem hozzád fogom igazítani az életemet.

Akkor maradj otthon a kis lakásodban,ha ennyire érzékeny a pici lelked.

Nekem sem tetezik sokminden mégsem várom el senkitől,hogy hozzám igazodjon.

Felnőtt ember létedre már neked is fel kellett volna ezt fognod,de a gyerekeidnek is ezt a mintát adof tovább,ezért van ennyi agresszív,kötekedő gyerek,mert az ilyen szülők nevelik,akik azt hiszik mások dolgaiba joguk van beleszólni.

2016. máj. 20. 16:45
 144/162 anonim ***** válasza:
Hehe ki jött ellenőrizni hogy a kérdező írt e valamit? :D
2016. máj. 20. 18:04
 145/162 anonim ***** válasza:

52-es:

1. A homoszexualitás aránya nem 10%, hanem kb 2-4%. Vagy még ennyi sem. Ez szerencsére egy viszonylag ritka "elváltozás".

2. Kamaszkorban jellemző a bizonytalanság szexuális téren (dolgoznak a hormonok), jelentős befolyást gyakorolnak a gyerekre kortárs csoportok. Bizony véleményem szerint a szülőnek igenis kötelessége az általa károsnak vélt befolyást csökkenteni és pozitív példával előállni a gyerek előtt (ez nyilván nem terjedhet ki kényszerítésre, vagy egyéb megalázásra). A pozitív példa nem az, hogy ha egy ilyen csoport befolyása alá kerül a gyerek, akkor csak bátorítsd, hogy de szép is melegnek lenni... Tudom, hogy a "fejlett" nyugati példa ez, de szerencsére kis hazánkban még nem vették át széles körben ezt az aberrált hozzáállást.

3. A többségtől elvárod, hogy téged toleráljanak, de te nem vagy hajlandó a többség véleményét és érzéseit tolerálni, mert te bizony nem igazítod senkihez az életed. Nagyon is tisztában vagy vele, hogy a heterokat (vagyis a jelentős többséget) undorral tölti el az azonos neműek bármilyen formában történő szexuális jellegű megnyilatkozása, de téged nem érdekel.

Nos ezek után megérdemled, hogy arcon dobjanak záptojással és beszóljanak az utcán, mert tudod ők sem igazítják hozzád az életüket és érzéseiket a közös térben. Tégy belátásod szerint, de a 96% fog otthon maradni, hogy a 4% csinálhassa a műsort az utcán. Nem az kell, hogy igazodj a többséghez, hanem az, hogy tartsd be az íratlan szabályokat és ne provokálj senkit. Ők se provokáljanak téged, a nemi élet privát dolog.

4. "Engem nem érdekel a nemzet,engem az egyén boldogsága érdekel."

Ezt rögtön gondoltam. A nemzetnek köze nincs a kommunizmushoz. Szánalmas, "sehonnani" alak vagy.

2016. máj. 20. 18:33
 146/162 A kérdező kommentje:
Azóta már megbüntette a gyámügy és még mindig folyamatosan meg az ügy. Ráadásul jár is hozzánk a gyámügyről egy szociális munkás. járok pszichológushoz is. Jah, és nem nektek van igazatok. ezt a pszichológusom és a gyámügyis is megmondta. elmondtam h miket írtak egyesek és hogy fel akarják hívni őket, hát nevetett egyet és mondta hogy nyugodtan hívhatja mert infót nem adnak ki és nem nekik kell bizonyítani hanem a bíróságnak ha arról van szó... ennyit erről az oldalról és az ide kommentelökröl.
2016. máj. 20. 19:52
 147/162 anonim ***** válasza:

Te homofób vagy,a heterók kis része homofób,van erre jó pszichológus.

Segít leküzdeni a különböző fóbiákat.

Az a baj,hogy neked tévképzeteid vannak,és olyan dolgokat állîtasz be tényként,amik nem igazak.

Továbbá személyeskedsz velem,holott nem tudsz rólam semmit.

2016. máj. 20. 20:04
 148/162 anonim ***** válasza:
A kommunizmus sajátossága volt,hogy nem tudta elfogadni,tolerálni a másságot,egyenembereket akart nevelni a nagy nemzeti ideológiára.
2016. máj. 20. 20:07
 149/162 anonim ***** válasza:

A szexuális irányultság kamaszkorban lehet bizonytalan,de akarattal,tiltással nem lehet befolyásolni.

Attól ne lesz heteró a meleg gyerekee,hogy nem lát melegeket,csak magányos,és kivülállónak fogja érezni magát.

Az összes férfit nem tudod elrejteni előle,ha kimegy az utcára mindehol fog látni férfiakat,és ha van benne hajlam,akkor hozzájuk fog vonzódni.

Akikben meg elfojtják a szexuális vágyaikat azokból nem lesznek mentálisan egészséges emberek...

Úgy állítod be magad,mintha toleráns lennél,holott homofób vagy.

Egy normális heteroszexuális nem fog undorodni sem a melegektől,sema leszbikusoktól,max nem tartja vonzónak,ahogy a melegek sem undorodnak a heterók intim kapcsolatától.

2016. máj. 20. 20:15
 150/162 anonim ***** válasza:
91%
Rólad meg annyit kérdező, hogy akkora gyökér vagy hogy "elfelejtetted" közölni velünk már az elején hogy mi volt igazából a szitu, ha megtetted volna, akkor megkímélhetted volna magad a sok ócsároló hozzászólástól.
2016. máj. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!