Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
 111/162 anonim ***** válasza:
49%

Az mindenesetre baromi érdekes,hogy mennyi frusztrált ember van itt,akik eleve abból indultaki,hogy a gyerek biztos megkapott mindent,stb...

Gondolom ha az anyuka nem az apukával pendülne egy húron,akkor a gyerek először hozzá fordult volna.

Na meg olyan anyuka is van,aki nem mer ellenszegülni az apának,mert akkor ő is kapna egy maflást...

2016. máj. 2. 23:06
 112/162 anonim ***** válasza:
100%

"Na meg olyan anyuka is van,aki nem mer ellenszegülni az apának,mert akkor ő is kapna egy maflást..."

Igen ám, csakhogy a történetnek ez a része nem teljesen kerek, mert ha ilyen lenne az "apuka", akkor nem várt volna 16 évet az első pofonnal.

Kedves kérdező, gondolom itt jártál:

[link]

Nincs ellene kifogásod, hogy az itt (ebben a kérdésben) leírtakat is megvizsgálják, ugye? Ha csak igazat mondtál nekik, akkor nem lesz probléma.

2016. máj. 2. 23:12
 113/162 anonim ***** válasza:
60%

Én meg Mária Antónia családjára, a francia forradalom öldöklésére, 1848-ra (ez utóbbi különösen véres volt, áldozatai Zichy Ödöntől kezdve a gazdagabb jobbágyig).

Kedves 59-es, tedd meg azt a hívást!

Amúgy nem indult volna ellene eljárás.

2016. máj. 2. 23:13
 114/162 A kérdező kommentje:

"Érdekes amiket itt írtak,hogy majd jön a retorzió,tv,,net,stb megvonása.

Miért ilyen primitívek egyes emberek,ezt már megtehette volna az apuka a pofon helyett is és megkímélte volna magát ettől a megalázó helyzettől.

Ebből is játszik,hogy az erőszakkal nem lehet elérni semmit."

nagyon buták. ráadásul most komolyan ezek azt hiszik hogy egy ilyen vörösfejű öreg felhívja őket és rólam kiadnak bármiféle információt? amúgy meg nem érdekli őket miért ütött meg, az érdekli őket hogy elkövette e vagy sem... de hiába is ecseteled ezt. Én nem fogom hagyni hogy engem üssenek. ok, lehet ha megbüntettek volna másként azt még le is nyelem, de nem hagyom hogy elvegyék az emberi méltóságomat. Jah, és azért bántott mert meleg vagyok és megmondtam neki hogy szopom majd a faxt és jobban mint ő nyal pitsát.

2016. máj. 2. 23:21
 115/162 anonim ***** válasza:
100%
Na jó! Innentől fake...
2016. máj. 2. 23:25
 116/162 A kérdező kommentje:
nem fake, már az elején is elmondtam 3 embernek akik írtak privit, csak ide nem akartam beírni mert azt mondták ne tegyem.
2016. máj. 2. 23:26
 117/162 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg vagy akkor azt mért ilyen hangnemben kellet közölnöd vele? Eddig is elítélt a melegséged miatt vagy csak ugy odaálltál és elmondtad neki ezt?
2016. máj. 2. 23:31
 118/162 A kérdező kommentje:
nem ilyen hangnemben közöltem hanem ő kezdett piszkálni hogy csajozzak meg ne legyek farturkász stb...
2016. máj. 2. 23:33
 119/162 anonim ***** válasza:
A veszekedés tárgya volt az,hogy te meleg vagy,vagy ettől független volt a pofon oka?
2016. máj. 2. 23:33
 120/162 A kérdező kommentje:
lehet elküldtem a k**va anyjába de akkor sincs joga megütni! és pont. teljesen mind egy miért volt, ami bűn az bűn és megkapja amit érdemel. szemétláda . utálom. hányok tőle.
2016. máj. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!