Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/162 anonim ***** válasza:

Úgy jött nálam -kedves 52% - hogy TE HASZNÁLTAD a "proli,akinek a kapa kilóg a szájából" és a "proli magatartás" kifejezést, azaz valaki viselkedését, annak társadalmi helyzetéhez kötötted.

Én erre csak reflektáltam, példának hozva fel egy másik réteg olykor deviáns magatartását.

Nyilvánvaló, hogy az iskolai végzettség csak az egyik tényező a sok közül, amely meghatározza egy ember viselkedését.

A bántalmazást, erőszakot én is elítélem - ezt szögezzük le.

2016. máj. 21. 18:41
 162/162 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett az ügy vége? remélem a mocsok gyerekverő disznó a börtönben rohad sokáig!
2016. aug. 16. 14:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!