Hogy dobjam ki a feleségemet?
A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.
Most mihez kezdjek vele?
A válaszolókhoz szólna a kérdésem. Olyan nagy arccal mondjátok a magatokét a kérdezőnek, hogy az siralmas. Ti tényleg ennyire gyökerek vagytok, hogy nem értitek emberileg a dühét? Vannak olyan élethelyzetek, amit egyszerűen nem lehet jogi oldalról megközelíteni akkor, ha az ember érintett benne.
Gondoljátok bele magatokat az Ő helyzetébe.
Elhagy a férjetek vagy a feleségetek szó nélkül, két évig nem hallat magáról. Ő boldogan él, le se sz.r titeket, mert a gazdag palijától megkap mindent.
Egy embert ennél jobban meg se lehet alázni egy házasságba úgy gondolom.
Ti utána továbbléptek, lesz egy új kapcsolat. Evidens, hogy nem költözöl ki a közösből, élsz tovább úgy ahogy eddig.
Egyszer csak exed megjelenik a motyójával, ezzel fenekestül felforgatva az életeteket.
Úgy látom itt mindenki örülne ennek. Talán még tapsikolnátok is, meg hagynátok hogy egyen a hűtőtökből, stb.
Én megértem a kérdezőt, még akkor is ha itt sokak szemébe szálka az, ha valaki nem akarja hagyni, hogy ilyen szinten hülyét csináljanak belőle.
Kérdező!
Nyilván a fenti véleményem a jogi utat nem helyettesíti, ezért azt javasolnám, hogy keress egy jó ügyvédet, és ha minden úgy történt ahogy írtad, akkor törvényes úton forgasd ki abból amiből csak tudod.
82
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__5..
Te az az illető vagy, aki ebben a kérdésben más vagyontárgyának rongálására buzdít?
83, 84
Rettenetesen okosak vagytok.
Megnyugtatásul közlöm, hogy ahhoz a kérdéshez nem szóltam hozzá.
Amúgy tartom, hogy ebben a helyzetben jogos a düh, és talán egy kicsit a bosszú is.
Ha neked és a barátnődnek van munkátok, és a feleségnek nincs se munkája, se pénze, tényleg a ti kajátokat eszi és nem száll be a rezsibe, úgy gyorsan keress egy pici olcsó albérletet, ha megteheted, és a jelenlegi házban kapcsoltasd ki a villanyt.
az mindent megold.
ha családi ház, valószínüleg se fűtés, se semmi nem lesz, mehet az öreg családjához, vagy a saját szüleihez.
tudom, ez sem szép dolog, lehet engem is fikázni, de én sem tartanék el olyan vkit, aki megcsalt és elhagyott.
több víz, villany, gáz, stb. fogy, és több kaja, legalább ezt illene kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!