Hogy dobjam ki a feleségemet?
A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.
Most mihez kezdjek vele?
nem szemét, hogy ki kelljen dobni..
viszont őt sem értem, hogy miért megy vissza..
szépen meg kell kérni, hogy menjen el, mert nem kívánatos a jelenléte
váljatok el, akkor rendeződik a helyzet..nem is értem, hogy mindkettőtöknek új párja van/volt és még mindig házasok vagytok...
3 lehetőség:
kifizetitek a házból
lakáshasználati díjat fizettek neki
vagy eladjátok a házat
Nem értelek!
Nem túl bonyolultak a lépések.
Válás, vagyonmegosztás, ház eladás.
Szépen belenyulsz a tárcádba, és a piaci érték 50%-át a kezébe nyomod, és huss élhetsz bódógan:D Vagy van még egy variáció: szépen összecsomizol és fogod a kis kacsóját a jelenlegi nődnek, és ki lépsz az ajtón:)
Látod mily egyszerű ez?:D
Ha nem is szemét, azért elég nagy szemétség amit most művel.
Kinek a szemszögéből?:D Az uj nőci szemszögéből valóban, hiszen mily szemét a nej, hogy nem hagyja kisemmizni magát:D Igy gondoltad?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!