Hogy dobjam ki a feleségemet?
A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.
Most mihez kezdjek vele?
Miért nem váltam el? Mert eddig minden az enyém volt. Egyszerű, nem?
Ha most kifizetem valahogy, akkor azonnal kirakhatom?
Ha most kifizetem valahogy, akkor azonnal kirakhatom?
A teljes összeg kifizetése után, ha emlékezetem nem csal 30 napot kell adni a másik félnek jogilag.:)
Egy gazdag vénemberért hagyott el,
Tudod van az az intelligenciahiány amit már szavakkal sem lehet jellemezni oly annyira minuszban van.
Nálad pl. ez előfordul, hiszen egy normális ember nem gyaláz egy halott embert, és nem beszél róla így.
Pedig én csak a történettől távol álló idegen vagyok.
58 Ha sokáig ugrálsz még, akkor bizonyára lesz olyan kigyúrt cimbije az asszonynak, aki vállal neki segítséget és ő is beköltözik a kéglibe mellétek:D
Nem fogtok uncsizni, tiszta gruppi, jujj:xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!