Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy dobjam ki a feleségemet?

Hogy dobjam ki a feleségemet?

Figyelt kérdés

A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.

Most mihez kezdjek vele?

2014. jan. 15. 11:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 anonim ***** válasza:
10%
90. Te nem vagy 100-as!
2014. jan. 15. 14:45
 92/125 anonim ***** válasza:
75%
Miért is?
2014. jan. 15. 14:47
 93/125 Shai-Hulud ***** válasza:
83%
Mert csak 90-es vagy. :DDD
2014. jan. 15. 14:56
 94/125 anonim ***** válasza:
75%
Ja, tényleg :-)
2014. jan. 15. 15:01
 95/125 anonim ***** válasza:
14%

"Mert téged zavar, hogy ő ott van. Mit nem lehet ezen felfogni? Ha te és a barátnőd őt nem zavarod, akkor miért adna ő nektek pénzt"

Szerinted egy normális ember egy érzelmi kérdés kapcsán így gondolkodik? Persze-persze tudom jogi kérdés hahahah

Azonban nem tudom, hogy hogy állna a szád, ha a pasid lelépne egy gazdag idősebb csajjal, majd amikor már nem tartja el a csaj, szó nélkül beállít hozzád, és követel.

Nem dolgozik, nincs jövedelme, a te kontódra éldegél, miután cserbenhagyott, megalázott, elhagyott, és két évig nem tudatott magáról.

Ez szerintem egy jóérzésű ember számára se fér bele a normálisba.

2014. jan. 15. 15:01
 96/125 anonim ***** válasza:
27%

Édes istenem!

Kedves Válaszadók!

Nem szeretnék senkinek rosszat kívánni, de ha egyszer ilyen helyzetbe kerültök, majd rájöttök.

Milyen könnyű is itt szapulni a férjet, igaz?

Egyszerűek és buták vagytok!

Kérdező! Kitartást és mielőbb válj el!!!

2014. jan. 15. 15:05
 97/125 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdező azon lamentált, hogy miért neki kell megoldani a problémát. Én leírtam, hogy miért. Ebben pedig igazam van, hidd el (van némi tapasztalatom). Elhiszem, hogy a Kérdező sértett és bosszúszomjas, de ezzel nem megy semmire. Ez bizony JOGI kérdés és nem más. A bírót sem fogja a legkevésbé sem érdekelni, hogy a Kérdező mennyire haragszik a feleségére.

Az pedig, hogy nekem "hogy állna a szám"? Hát nem így, mert én nem éldegélnék nagy nyugalomban 2 évig, csak mert lusta vagyok elintézni a válást.

2014. jan. 15. 15:09
 98/125 anonim ***** válasza:
79%

Ki ne dobd, inkább akkor elvinném :)

A legjobb ha beadjátok a válópert (megosztják a vagyont fele-fele arányban), bár ha ő is azt mondja hogy 2 évig feléd se nézett, nem is fizetett semmit, akkor talán többet kapsz a ház értékéből.

Hány évesek vagytok? Közös gyerek még remélem nincs, amilyen kusza a helyzet :)

2014. jan. 15. 15:09
 99/125 A kérdező kommentje:
28 évesek vagyunk mindketten és tőle nincs gyerek szerencsére.
2014. jan. 15. 16:07
 100/125 anonim ***** válasza:
79%
Jesszusom valóban nagyon fiatalok vagytok.De azért még mindig nem mondtad el, hogy mégis miért lépett le az asszony?Elégedetlenkedett vagy melletted minden rosszat megkapott és vágyott jobbra?Ha nem igy van,akkor igazad van és küldd vissza,akinél eddig éldegélt, rendezd vele ami jár neki.Ha ilyen fiatal,akkor miért nem megy el dolgozni?Sok kérdést lehetne feltenni.
2014. jan. 15. 17:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!