Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy dobjam ki a feleségemet?

Hogy dobjam ki a feleségemet?

Figyelt kérdés

A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.

Most mihez kezdjek vele?

2014. jan. 15. 11:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 A kérdező kommentje:
Idehoz még valakit, akkor mi van? Ha kifizetjük, takarodik ő is.
2014. jan. 15. 12:24
 62/125 anonim ***** válasza:
100%

Az a pobléma, hogy ha nem váltál el, és nem adtál be vagyonmegosztástm akkor hiába fizetted egyedül a hotelt... Jogilag ketten fizettétek...

Ezert kell tisztázni időben a vagyoni helyzetet, ha szétmegy a házasság..

Innen visszamenőleg már nem egyszerű, ah egyáltalán el ehet intézni azt, hogy a bíróságon is bizonyító ejű legyen az egyedüli fizetés...

M sajnos vagyonközösség van..

Ha a tuljadona van a házból, akkor nem takhatod ki, neki joga van ott tartózkodni (nem kell hozzá 50 % se)

2014. jan. 15. 12:26
 63/125 anonim ***** válasza:
100%
És azt visz oda akit akar.. Aogy te is odavitted a barátnődet
2014. jan. 15. 12:27
 64/125 anonim ***** válasza:
57%

Melyik félt kell itt most védeni?Ki csalta meg elõbb a másikat? Az asszony miért állt össze egy idõsebbel?Csak nem a pénzéért?

Most miért pontosan te hozzád menekült vissza?

2014. jan. 15. 12:27
 65/125 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy ez a kérdés valós. Ha mégis, akkor nem csodálom, hogy elhagyott a feleséged Kérdező. Ennyire buta, primitív ember mellett nem is lehet könnyű. A megoldást már megkaptad: Fizetsz és a tiéd a ház. Egyszerű ez.
2014. jan. 15. 12:29
 66/125 anonim válasza:
21%

De van gyomra a feleségnek is!

Akár enyém a ház,akár nem,azért alamizsnáért nem mennék vissza!Válóper stb és addig is albérlet.

2014. jan. 15. 12:30
 67/125 A kérdező kommentje:
Öröm az ürömben, vagy egy cselédünk, akivel szépen el lehet végaztetni a házimunkát.
2014. jan. 15. 12:31
 68/125 anonim ***** válasza:
100%
elhagyta, elköltözött- de ez is nézöpont kérdése, biztos maradtak ott dolgai, butorai stb. nem váltak el... ö izzééé, 2 éve nem élek a lakásomban, akkor mostmár nem is én vagyok a tulajdonos, mert ez azt jelenti, h lemondtam a tulajdon jogomrol?.. :D még jo h nem igy müködik a dolog ahogy azt az egyik válaszolo leirta.
2014. jan. 15. 12:32
 69/125 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként tényleg van valami hasonló, de 10-15 év kell, ha addig a tulajdonos nem tart igényt az ingatlanra, a használó a nevére veheti. Vagy valami ilyesmi.
2014. jan. 15. 12:41
 70/125 anonim ***** válasza:
86%
67 A kisbarátnőd pont tökéletes volt neked eddig is cselédnek, akkor most is, legalább asszonypajti pihizik, és normálisan tud gyászolni:D
2014. jan. 15. 12:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!