Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy dobjam ki a feleségemet?

Hogy dobjam ki a feleségemet?

Figyelt kérdés

A szeretője, akiért elhagyott, meghalt a hétvégén, ezért visszaköltözött hozzánk, mert a házunk félig az övé, a szerető lakásából pedig kidobták. Nekem már van egy új kapcsolatom, ő itt él velem és mindkettőnknek kellemetlen a szituáció. A feleségemmel nem lehet beszélni, mert maga alatt van, de ezzel is csak a hangulatot rontja az otthonunkban.

Most mihez kezdjek vele?

2014. jan. 15. 11:07
 71/125 anonim ***** válasza:
71%
65-nél a pont én is igy gondolom:)
2014. jan. 15. 12:50
 72/125 A kérdező kommentje:
Mint már említettem, nem érdekel a gyásza. Ha ő itt él, akkor tegyen is úgy és vagye ki a részét mindenből!
2014. jan. 15. 12:58
 73/125 anonim ***** válasza:
90%

Maga után elpakol, de a ti mosogatnivalótokat majd elrakjátok ti... Ennyi..

Ez már megbeszélés kérdése...

Aúgy megint nem a megoldást kesed, hanem azt, hogy hogyan tehetsz keresztbe neki...

Szánom a jelenlegi párodat, mert TE MÉG NEM VAGY TÚL A FELESÉGEDEN

2014. jan. 15. 13:00
 74/125 A kérdező kommentje:
Ő is arconöntötte egy pohár kakaóval, amikor le próbált ülni hozzánk. Egyszerűen csak zavar minket az, hogy idepofátlankodott azok után, hogy semmit nem hallottunk felőle két éven át.
2014. jan. 15. 13:05
 75/125 anonim ***** válasza:
91%

"Ő is arconöntötte egy pohár kakaóval, amikor le próbált ülni hozzánk."

Na az ilyen infantilis megnyilvánulások miatt mondom, hogy csak valaki szórakozik és a kérdés kamu. Felnőtt férfi nem ír ilyeneket, nehogy beugorjatok neki. 65. vagyok

2014. jan. 15. 13:08
 76/125 anonim ***** válasza:
67%
75 Én egy unatkozó misz pichuszt sejtek, akinek a pasija valszeg húzza az igát, ő meg szétunja magát, és már nem tud mit kezdeni magával:D
2014. jan. 15. 13:19
 77/125 anonim ***** válasza:
79%
Pedig sajnos nem kamu ez a kérdés.Igen vannak ilyen férfiak,akik igy bosszulják meg a feleségük tettét.Nem csodálkozom,hogy a feleséged elhagyott, hiszen megalázóan irsz róla!Fizesd ki és ott hagy benneteket, mint szerelmes párt!
2014. jan. 15. 13:33
 78/125 anonim ***** válasza:
20%
Mert utolsó egy megcsalás nem megalázó?
2014. jan. 15. 13:53
 79/125 anonim ***** válasza:
20%

"amíg ti kettecskén éltetek a házikóba, a lakáshasználati dijat se felejtsd el kifizetni a volt asszonykának, hogy nehogy adós maradj:D"

Az csak kizárólagos lakáshasználat megítélése után követelhető, ami itt biztos nincs mivel akkor nem költözhetne vissza. Az, hogy valaki önként elhagyja a tulajdonát az teljesen más. Mielőtt hülyeséget írsz legalább olvas utána.

2014. jan. 15. 13:59
 80/125 anonim ***** válasza:
79%
78 Az ilyen pasi megérdemli, ha elhagyják.
2014. jan. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!