Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?
Na ugye. :) Bár szerintem te ismét félreérted a helyzetet. :( Mivel semmit nem tudtál írni az általam írt tényekre, ezért az előbb is csak fájt neked az igazság, és azt hiszed, hogy ha ellenem irányítod az én általam rólad írt tényeket akkor kiforgatod a szavaim és meghazudtolsz. De hát tévedsz, és csak az igazsággal viaskodnál, amit el kéne fogadnod.
Jobb, ha a szádba rágom, mert nem érted az előző egyszerű írásom sem. :(
Tehát végre ideje rájönnöd, hogy "Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik.". Ezzel megfogtalak, mert felismerted magad és nagyon helyesen magadra vetted, és mivel ez fáj neked, ezért ellenem próbálod irányítani. Erre írtam, hogy - most már - hátha rájöttél arra, hogy számodra előnyösebb hogyha te nem okoskodsz, mert csak lejáratod magad. :D
Remélem ez most már sikeresen eljutott az agyadig. :)
Igazad van kérdező,hogyne lenne igazad.Csak sajnos minden szavad azt bizonyítja,hogy elmebeteg vagy.
Látom kapott a kisegítő iskolád pár gépet,onnan gyakorolgatsz.-Ja,hogy te nem vagy elmebajos?Hát persze az őrültek nem tudják,hogy ők őrültek...
Vedd észre,hogy itt mindenki csak szórakozik veled,neked meg véresen komoly ez az ügy.
11:12
Pont erre számítottam, habár hiába tereled el a szót ismét.
"Ismét levonható egy következtetés."
Ez az okoskodásod is visszafelé sült el. :D Vagyis hogy igazoltad a tényeket magadról.
Az nem lovagolás, hanem csak az az előtti kommentem szádba rágása volt.
Engem pont a reménytelen küszködésetek szórakoztat (nem véletlenül vannak az írásaimban a megfelelő hangulatjelek a megfelelő helyeken már régóta). Ezért is írok olyanokat, amiknek valóságtartalmuk van, és ti semmit nem tudtok ellene írni. :) Viccesek a szánalmas írásaitok.
13:31
Na újra itt van a retardált depressziós pancser. :D Nem csoda, hogy ez vagy, mivel ez az oldal életed egyetlen öröme, (most is bevallottad). De legalább te szórakoztatsz engem a másik "nagyonokos" válaszolóval.
Csak nem kidobtak téged otthonról? Esetleg Elgurult a gyógyszered, vagy mi?!
"Hát persze az őrültek nem tudják,hogy ők őrültek..."
Te fogyatékos! :) Éppen ezért illik rám tökéletesen az a példám, amit újra idézek neked:
'Ha sok fogyatékos ember közé beraknak egy normálist, akkor azt lehetne mondani, hogy mivel a többség fogyatékos, ezért az számít normálisnak, de az evolúció szerint - vagyis a valódi tények szerint - a normális ember a normális.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!