Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon idegesít ez az ügy....

Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Ha szexelek egy nővel és nem akarunk gyereket, de az óvszer kiszakad, a nő meggondolja magát és mégis megtartja a gyereket annak ellenére, hogy én nem akarom akkor kéne fizetnem gyerektartást?
2011. febr. 16. 19:54
 61/94 A kérdező kommentje:

19:05

Nem én szorulok rá erre. Bár a válaszodból ítélve te az utcán árulod a tested, nyomorult?

19:07

Találgathatsz, de nem mész vele semmire, úgyhogy segítek.

Csak egy tisztességes derék polgár vagyok, aki tud gondolkodni.

2011. márc. 8. 19:43
 62/94 anonim ***** válasza:

Nem árulom, de jól megélnék belőle, igazad van :P :) Egyetemre járok, most fogok diplomázni.

Értelmes derék polgár nem beszél/gondolkodik így, mint te. Szóval ez a variáció rád nézve kilőve.

2011. márc. 9. 07:49
 63/94 anonim ***** válasza:
23%
Megmondom én kivagy a válaszaidból ítélve:egy szánalmas kis senki.Rasnya külső,rothadt belső.
2011. márc. 9. 08:31
 64/94 A kérdező kommentje:

07:49

"...igazad van..."

Te miről beszélsz? Hol írtam én, hogy te jól megélnél belőle?

"de jól megélnék belőle,"

Az nem olyan biztos! Habár az igaz, hogy te másra úgysem vagy jó.

"nem beszél/gondolkodik így, mint te."

Már megint hülyeséget írsz. (Érthető, mert értelmes dolgot nem tudsz írni. Nincs mivel érvelni, igaz-e? :) )

Amúgy ami terád igaz, az másra nem biztos.

2011. márc. 9. 20:13
 65/94 A kérdező kommentje:

08:31

Na mi van? Fáj az igazság és nem tudsz a tények ellen mit írni, ezért csak megismétled az írásomat kissé torzítva? :)

Ismétlek egy valós tényt: szerencsétlen senki vagy.

2011. márc. 9. 20:14
 66/94 anonim ***** válasza:
37%
Hangoztasd már máshol, hogy mi csak ismételgetni tudunk, meg primitív barmok vagyunk jó? Itt már mindenki tudja :) Kürtöld szét! Aztán a mondókád végére biggyeszd oda, hogy miről szólt az eredeti kérdésed és min vagy felháborodva. Meglátjuk kit fognak totál hülyének nézni, van egy olyan sanda sejtésem, hogy nem minket. Tudod te féreg, attól még mert nem egyezik mások véleménye a tieddel, attól nem primitív valaki, nem szerencsétlen, és nem rosszabb, mint te. Dehát, ebben is megnyilvánul minden "pozitív" tulajdonságod, hogyha már valaki ellened beszél, akkor az már szar ember. Gratulálok. Nyomorék.
2011. márc. 10. 08:18
 67/94 A kérdező kommentje:

Tehetek én róla, hogy te semmi értelmeset nem tudsz írni?

Tehetek én róla, hogy olvasni sem tudsz te iq harcos?

Nem mindenki parazita, mint te! mások képesek gondolkodni.

Itt nem csak az én véleményemről van szó te nyomorult. Hanem a valós tényekről.

Te jöttél ide kötözködni mert a primitív fejeddel nem tudtad értelmezni a dolgokat és a te fikcióid ellentétben vannak a valós tényekkel.

2011. márc. 10. 19:25
 68/94 anonim ***** válasza:
37%

A valós tények azok, hogyha részt vettél a kölyök megcsinálásában, viseld a velejárókat. Érdekes, hogy ezt rajtad kívül itt senki sem ellenzi, pedig elég nagy véleménymegosztó szerepe van ennek a fórumnak, millióan járnak ide, millió különböző véleménnyel. Te nem vagy képes felfogni, kergetheted magad hiú ábrándokba, hogyha NETALÁNTÁN(!) ez megtörténne, bármilyen úton-módon megúszhatod, de nem. Rohadtul ennyiről szól az egész, neked kell ezt a törvényt~tényt elfogadnod, mert nem fogsz rajta tudni változtatni, HA(!) bekövetkezik a baj. A véleményed meglehet róla, mint olvashattuk szerinted ez egy kibäszott szär törvény, de attól még létezik és el kell fogadnod.

(Nem utolsó sorban pedig elgondolkoznék azon, hogy sok emberből egyetlen egy gondolja úgy, hogy ez igazságtalan, az pedig te vagy... Nem-e esetleg a te fejedben van zavar és nem a sok másik fejében?!)

2011. márc. 10. 20:22
 69/94 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy ezt rajtad kívül itt senki sem ellenzi, pedig elég nagy véleménymegosztó szerepe van ennek a fórumnak, millióan járnak ide, millió különböző véleménnyel."

Ezért is van az a valós tény, amit a válaszolókról és rólad közöltem.

Baromira nem fogtad föl a dolgokat. Arról a tényről van szó, hogy ez a szаr törvény igazságtalan! Te ezt a mondatot vagy nem tudod értelmezni, és tévhittel írod az üres szöveged; vagy érted, csak szándékosan kiforgatod a szavakat és eltereled a szót. Már írtam, hogy teljesen átlátható vagy.

"(Nem utolsó sorban pedig elgondolkoznék azon, hogy sok emberből egyetlen egy gondolja úgy, hogy ez igazságtalan, az pedig te vagy... Nem-e esetleg a te fejedben van zavar és nem a sok másik fejében?!)"

(Már számítottam rá, hogy ezt fogod írni (mert mi mást tudnál írni...). Egy példával cáfollak:

Ha sok fogyatékos ember közé beraknak egy normálist, akkor azt lehetne mondani, hogy mivel a többség fogyatékos, ezért az számít normálisnak, de az evolúció szerint - vagyis a valódi tények szerint - a normális ember a normális.

Remélem érted a példa lényegét.)

2011. márc. 10. 21:09
 70/94 anonim ***** válasza:
Remélem te is érted, hogy én mire akartam kilyukadni :) Hiheted azt, hogy most itt te vagy a Jani, mi pedig a fogyatékosok... Hinni a templomban kell.
2011. márc. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!