Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon idegesít ez az ügy....

Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Ha szexelek egy nővel és nem akarunk gyereket, de az óvszer kiszakad, a nő meggondolja magát és mégis megtartja a gyereket annak ellenére, hogy én nem akarom akkor kéne fizetnem gyerektartást?
2011. febr. 16. 19:54
 71/94 anonim ***** válasza:
10%
Te úgy hiszed csak te vagy a normális, mindenki más hülye. Mi viszont tudjuk, hogy az ellenkezője igaz. Így mindenki elégedett. Probléma megoldva, mehetünk aludni.
2011. márc. 11. 18:37
 72/94 A kérdező kommentje:

09:14

Értem én, ezért is írtam ezt a példát.

"Hinni a templomban kell"

Én nem hiszek, hanem tudok. Neked viszont irány a templom. :)

2011. márc. 11. 21:55
 73/94 A kérdező kommentje:

18:37

Kispŏcs, te nem tudsz semmit, mert egy álomvilágban élsz. Jobb lenne, ha felébrednél és visszatérnél a valóságba.

2011. márc. 11. 22:00
 74/94 anonim ***** válasza:
Mit tudsz te? :D Semmit. Igazad van, inkább iskolába iratkozz be előbb, minthogy templomba járj.... Amúgy vedd már észre magad...
2011. márc. 12. 10:45
 75/94 A kérdező kommentje:
Ezek szerint rajtad még az iskola sem segít. De te templom nélkül is tévhitekben élsz és nem fogod föl a tényeket.
2011. márc. 12. 11:07
 76/94 anonim ***** válasza:
Nem rólam és rólunk van szó, hanem rólad te barom, fogd már fel :D Nem mi írtunk ki ilyen idióta kérdést és nem mi háborodunk fel a törvényeken, hanem te.
2011. márc. 12. 11:20
 77/94 A kérdező kommentje:

Nem tudsz mit írni te marha az általam leírt igazságok ellen, és mivel ez fáj neked, ezért rólam próbálsz írni, mintha látnok lennél.

"Nem mi írtunk ki ilyen idióta kérdést és nem mi háborodunk fel a törvényeken, hanem te."

Csakhogy a baromságaitokat meg ti nyomjátok ide, és itt háborogtok, ha valaki le meri írni a valóságot.

2011. márc. 12. 11:27
 78/94 anonim ***** válasza:

Kedves Ifju Titán !

Végig olvastam a 8 oldalnyi sértegetös szöveget oda-vissza

kar volt,ennyi szoért !Lehet a törvény szar,igazságtalan,

van ilyen több is,mindegy,akármi modon esik teherbe a nö

töled,ez bizonyithato DNS-el,akkor bizony fizetned kell,

na persze kibuvok lehetnek,feketén dolgozol egész életedben,vagy Argentinäba tävozol...ha van lelked,akkor

késöbb fájni fog..

Van egy osztälytársam ,az érettségi szünet unalmas perceiben ,amikor tanult egy osztälytärsäval...szoval

22 éven át fizetett,azért a kis korrepetálásért matekbol !

2011. márc. 14. 19:25
 79/94 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a valóság és az igazság az csak a te valóságos és igazságot. A reális és valódi, életben lévő igazságot és valóságot nem tükrözi. Itt egyedül neked van bajod, mert ezt nem tudod elfogadni, ezáltal minket állítasz be hülyének, pedig valójában te vagy az. Hiába okoskodsz, senki sincs melletted, és ez nagyon sok mindent elárul.
2011. márc. 15. 09:19
 80/94 A kérdező kommentje:

Hol élsz te? Mert hogy nem ebben a világban az is biztos.

Megint igazoltad, hogy te még azt sem tudod, hogy mi a valóság. Hiába írok ide bármit ha nem tudod befogadni a valódi tényeket.

"senki sincs melletted, és ez nagyon sok mindent elárul"

Már azt is leírtam, hogy ez mit árul el, csak már nem nagyon akarom ismételgetni magam egy gyenge elméjűnek, mert úgysem fogod föl.

Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. :) Szóval azt tanácsolom, hogyha nem tudsz érdemlegeset írni, akkor ne okoskodj!

2011. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!