Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?
12:24
Na mi van, fáj az igazság, kis pinạ?!
"Nem akarsz gyereket? Menjél, köttesd el magad. Akkor tuti nem lesz. Miért nem teszed?! "
Menjen a nő elköttetni magát, és akkor tuti nem lesz gyerek.
"A másik... Mi térünk ki a lényeg elől? Itt egyedül te vagy aki kitér a lényeg elől és saját magára tereli a figyelmet és hangsúlyt. Pedig ebben a kérdésben nem te vagy a fontos, még csak nem is az anyuka, aki annak ellenére megszüli a gyereket, hogy kezdetben nem akarjátok, hanem a GYEREK! Senki sem foglalkozik azzal, hogy te nem akarod. Akkor ne akard megcsinálni se. "
Beszạrás, hogy mekkora egy idiótạ vagy!
Megint te tértél el a lényegtől!
A nőn múlik, hogy lesz-e gyerek te szerencsétlen. Mikor fogod már föl?! (Tudom, soha, mert agyhalott vagy.)
"Ja, hogy neked jogod van a normális élethez? És ennek velejárója a szex. Igen, ez természetes. Akkor irány orvos, elkötésre. Ez egy ilyen ördögi kör. "
Neked meg irány az akasztófára felkötnöd magad, legalább egy söprẹdékkel kevesebb fogja szívni a levegőt.
"Beláthatnád, hogy felesleges itt vitáznod velem (velünk), mert itt rohadtul alulmaradtál a primitív gondolkodásoddal. Ami neked van, nem pedig nekünk, akik egészében látjuk a dolgokat, nem csak egyetlen egy szemszögből, önző vadállat módon... "
Hát veled fölösleges vitázni, mert egy primitív picsạ vagy, aki annyira szűk látókörű, hogy az orránál sem lát tovább.
Ha annyira nagy a pofád gyere ide és széttépem én a pinád!
Pontosan azért nincs értelme a köttesse el a nő magát én nem típusú válaszodnak, mert ennyi erővel mondhatja, hogy el vagyok kötve, pedig nem, aztán megint beszopod.
Nem arra kell építeni, hogy majd a másik megoldja, neked kell biztosra menni, tesssék legalább a mostani saját példádbúl rájöhettél volna már. És az óvszer nem biztos. Az abortusz, bár nem fogamzásgátló, de biztos, viszont, az nem a te tested, nem a te döntésed, ezért te arra nem építhetsz, mert mint látszik, sosem biztos, hogy számíthatsz arra a megoldásra.
Éppen ezért komolyan ez a két lehetőséged van, ha minden áron el akarod kerülni ezt a helyzetet. Halál komolyan nem élvezel a nőbe/elkötteted magad, esetleg csendben benyeled a békát és nem nevezel mindenkit agyhalottnak, aki túl van a hülyegyerek gondolkodáson.
A gyerek nem többet ér, de az érdekei erősebbek értsd sokkal igazságosabb az, hogy a gyereknek megállapítjuk a tartást, és valamennyit elveszünk attól aki bárhogyan is de megcsinálta csak nem kíváncsi rá, tehát már az érzelmi törődést nem fogja megkapni tőle, akkor legalább egy kevés anyagit kapjon, hogy legalább anyagilag ne legyen AKKORA hátrányban, amiatt, hogy az apja nem kíváncsi rá, mint az, hogy apuka moshatja szépen kezeit, élje tovább az életét, a gyerek meg szenvedjen hiányt minden téren, mert az apa maximálisan önző és nem vállalja a tetteiért a felelősséget. Ez kb. a középkorban működött, de igazából már történelemből meg irodalomból is megtanultuk az életrajzoknál, hogy a balkézről született kölköket már akkor is támogatták akár titokban is a felelőtlen apukák, mert volt bennük belátás, pedig akkor még törvény sem védte a gyerek érdekeit.
"Pontosan azért nincs értelme a köttesse el a nő magát én nem típusú válaszodnak, mert ennyi erővel mondhatja, hogy el vagyok kötve, pedig nem, aztán megint beszopod."
Hivatalos dokumentumokkal igazolja.
Az abortusz az utolsó védelmi vonal.
"az nem a te tested, nem a te döntésed, ezért te arra nem építhetsz, mert mint látszik, sosem biztos, hogy számíthatsz arra a megoldásra. "
Erre mondhatnám, hogy gond, de ez még nem is lenne gond. Ha a nő akarja, akkor tartsa meg a gyereket, de nekem semmi közöm ne legyen hozzájuk.
"aki bárhogyan is de megcsinálta"
Vagyis a nő. Ő okozta/akarja, hogy legyen gyerek, úgyhogy az ő dolga vele foglalkozni.
Főleg, hogy szex előtt még ő sem akart gyereket.
"hogy legalább anyagilag ne legyen AKKORA hátrányban, amiatt, hogy az apja nem kíváncsi rá, mint az, hogy apuka moshatja szépen kezeit, élje tovább az életét, a gyerek meg szenvedjen hiányt minden téren, mert az apa maximálisan önző és nem vállalja a tetteiért a felelősséget."
Ja, és mi van akkor, hogyha az a nő összejön egy másik férfival, akivel együtt él? A fizetésem akkor is ellopnák.
Éppen erről van szó bаszdmeg! Túl sok az olyan idióta birka mint te, akik miatt szаrok a törvények. De ezt már leírtam egy párszor, csak te annyira balfаsz vagy, hogy olvasni sem tudsz.
(Amúgy meg ne magadból indulj ki! Nem én szoktam szopni, hanem te. :) )
Amúgy meg ne magadból indulj ki! Nem én szoktam szopni, hanem te. :) )
Most is te szopsz, nem mi.^^
Akkor leírom a félreértések elkerülésére:
A kérdésben szereplő eset NEM történt meg. (Ott van a "Ha" szócska is az elején.)
Ezt azért sem árultam el az elején, mert az befolyásolta volna a további válaszokat.
Azért írtam ki a kérdést, hogy elkerüljem a legrosszabbat. (Közben ismét megerősítést nyert, hogy túl sok az idióta ember.)
Az én válaszaimban is ott volt a "HA" szócska.
Mint írta valaki, HA! megtörtént volna az eset, és más stílusban adnád elő magad, nem ilyen nagypofájú, önző módon, még talán sajnálnánk is, hogy olyan nővel kerültél össze, aki átbäszott. Így csak szánalmat érdemelsz vagy még azt se.
És nem a válaszolók és a törvények hülyék és primitívek és idióták, amiért a gyerek érdekeit helyezik előtérbe, az ilyen parasztokkal szemben, mint te. Arra nem gondoltál, hogy pont az ilyen taplók miatt lett ilyen törvény kitalálva? Talán ha a drága férfiak csak egy kicsivel álltak volna anno máshogyan a megcsinált kölyökhöz, akkor nem lennének ilyen szigorítások. És itt nem arról van szó, hogy adja oda a saját keresetének a felét, csak mert született egy gyereke és csak a nő akarta. Véletlenül sem. Ezért írtam azt, hogy CSAK EGY KICSIVEL. De mint látjuk a te példádból, ez még most sem működik, így ne is számíts másra.
És mégegyszer: hiába ócsárolsz minket, a törvény az törvény, és nem miattunk alakult ki, akik egészben látjuk a dolgokat, tisztában vagyunk a szex következményeivel és jogi, szabályozási vonatkozásaival. Hanem az olyanok miatt, mint te! Magadat hibáztasd, és hasonszőrű ősember felfogású társaid!
Kedves kérdező,válaszolnál néhány kérdésemre?
1.Édesapáddal milyen a kapcsolatotok?
2.Édesanyáddal?
3.Testvéreiddel?
4.Szereted a kisbabákat,gyerekeket?
5.Van háziállatod,kedveled,gondoskodsz róla?
6.Könnyen ismerkedsz nőkkel?
7.Volt/van hosszabb párkapcsolatod?
Ne nekem válaszolj,hanem saját magadnak!De elmondom én ki vagy Te:
Te egy tizenéves ,lázadó kisfiú vagy,aki szeretethiányban szenved.A kutyákat kedveled,de inkább csak idomítgatod őket,mint szeretgetnéd.Komoly kapcsolatod még nem volt,a hölgyek szóba sem állnak veled a külsőd miatt,kinevetnek.Édesapád nem törődött veletek érzelmi sivárság uralkodik a családodban.Képtelen vagy az elfogadásra,a kompromisszumra,ugyanakkor csak magadban lázadsz,a véleményedet nem mondod ki társaságban,mert gyáva vagy.Erősen foglalkoztat a szexualitás,gyakran végzel önkielégítést.A nőket gyűlölöd,eszközként gondolsz rájuk,valószinűleg Édesanyádddal való megromlott kapcsolatotok miatt.Gyakran álmodozol egy szeretetteljes kapcsolatról,de kezdeményezni nem mersz.Volt már néhány próbálkozásod,de kudarc ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!