Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?
Figyelt kérdés
Ha szexelek egy nővel és nem akarunk gyereket, de az óvszer kiszakad, a nő meggondolja magát és mégis megtartja a gyereket annak ellenére, hogy én nem akarom akkor kéne fizetnem gyerektartást?2011. febr. 16. 19:54
91/94 A kérdező kommentje:
Ezek szerint mégsem szórakozásból írsz ide. :D Főleg ha ennyire idegeskedsz itt...
Ezek szerint előbb ismét csak hazudtál, és csak azért írtad ide, hogy szórakozol, mert mást nem tudtál. Frusztrált téged, hogy nem tudsz érdemben válaszolni, de kényszert éreztél, hogy írj valamit. A hülyeségen kívül másra nem futotta. :) Ezúttal sem.
2011. márc. 18. 20:28
92/94 anonim válasza:
Te miből gondolod azt hogy idegesít? :D Nem én írok több soros semmitmondó válaszokat.
93/94 A kérdező kommentje:
Előbb vallottad be! Vagy ezek szerint elszóltad magad és lebuktál? :)
"Nem én írok több soros semmitmondó válaszokat."
Most is az ellenkezőjét bizonyítottad. :)
(Azért nem tudsz több sorosat írni, mert nem tudsz mit írni.)
2011. márc. 18. 22:01
94/94 anonim válasza:
Most bukkantam rá erre a kérdésre és a válaszokra. Mind a 10 oldalt elolvastam.:) Köszönöm mindenkinek a vidám perceket, mert rengeteget nevettem!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!