Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon idegesít ez az ügy....

Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Ha szexelek egy nővel és nem akarunk gyereket, de az óvszer kiszakad, a nő meggondolja magát és mégis megtartja a gyereket annak ellenére, hogy én nem akarom akkor kéne fizetnem gyerektartást?
2011. febr. 16. 19:54
 31/94 anonim ***** válasza:
21%

1. Nem vagyok kisöcsi, mivel lány vagyok.

2. Ekkora agyi kapacitással, amivel te rendelkezel, inkább visszavennék a pofámból.

3. Szex > szaporodás > törvényi szabályozások. Aki szexel, viselje a következményeket, legyen szó férfiról vagy nőről, abortuszról vagy megtartásról, bármiről. Ha nem vagy tisztában a következményekkel, nem akarod vállalni őket, akkor NE SZEXELJ! mert ahogy a sok tizenéves kis szäros, te sem vagy ezek szerint érett sem kapcsolatra, sem a szexre.

Vagy... mit említettem: köttesd el magad, hogy véletlenül se sorold magad kellemetlen helyzetbe! Mert ha erre kerülne a sor, mindenki szärni fog a te nyávogásodra, hogy te igazságtalannak tartod a törvényt. Nem fogod tudni megváltoztatni, ahogy az sem fogja érdekelni sem a bírákat, se senkit, hogy te nem akartad megtartani a gyereket. Akkor nem kellett volna megcsinálni. És nagyon is tévedsz abban, hogy "te mindent megtettél, mert gumit húztál".

Ha mindent megteszel, akkor még gumiban sem élvezel a csajba, vagy elkötteted magad, vagy leülsz vele szex után beszélgetni, hogy ha úgy érzi, valami nincs rendben (kiszakadt a gumi, nem bízik a gumiban, stb.), akkor elmentek egy orvoshoz, és kértek esemény utánit. És még sorolhatnám, hogy mit merít ki az a fogalom, hogy "te mindent megtettél"....

21/L

2011. márc. 4. 07:35
 32/94 anonim ***** válasza:
6%
(Bocs a helyesírásért, most keltem :) )
2011. márc. 4. 07:36
 33/94 A kérdező kommentje:

01:45

Még mindig nem fogtad föl?! Elég gyenge a felfogásod...

Közreműködtem, de nem rajtam múlt ráadásul az anyja akarja megtartani a gyereket, úgyhogy foglalkozzon vele ő!

Ha tetszik ha nem, jogom van a normális élethez egy idióta nő ellenére is!

"mert nem a gyerek tehet arról, hogy TE megcsináltad. "

NEM én tehetek róla, hogy van gyerek! Én megtettem a szükséges lépéseket, hogy ne legyen, úgyhogy a többi a nőn múlik.

Megint csak megerősítetted, hogy te csak egy primitív agyhalott vagy.

2011. márc. 4. 16:30
 34/94 anonim ***** válasza:
29%
Senki sem korlátoz a normális életedben, neked nem kell odamenni, semmit sem kell csinálnod, egyszerűen minden hónapban levonják a gyerektartást és ennyi. Ha ezen kívül kényszerítenének, hogy hetente vidd el a játszó térre, meg olvass neki mesét, az érdekesebb lenne. 2011-et írunk, civilizált emberek vagyunk, vállalni kell a felelősséget a tetteinkért. Mindent akkor tettél volna meg, ha nem szexelsz. Mivel minden egyes fogamzásgátlónak vannak kockázatai, így az óvszernek is, amit le is van írva a használati utasításban, hogy nem jelent 100%os védelmet a nem kívánt terhesség ellen. Te ezt vállaltad. Ez van. Senki sem foszt meg a normális életedtől, az életed ugyanolyan marad, csak levonnak egy kis zsét, ami jogos. Mégis mikor tanulnád meg, hogy vannak következmények és van felelősség?
2011. márc. 4. 16:37
 35/94 A kérdező kommentje:

07:35

Gondolkozzál már ember! (Értem, nem vagy képes a gondolkodásra.)

Te könnyen ugatsz, mert nő vagy, és a nőn múlik, hogy végül megmarad-e a gyere vagy sem.

Látom, a lényeget még mindig nem fogtad föl a szerencsétlen fejeddel, pedig a kérdésben benne van a lényeg!

Leírom újra, szájbarágósan hátha megérted nyomorultkám.

Szex előtt megegyezek a nővel, hogy egyikünk sem akar gyereket.

Szex közben kiszakad a gumi.

A nő nem vesz be gyógyszert, mert az "káros". VAGY

A nő beveszi a gyógyszert, de az gyorsan kiürül a szervezetéből.

Végül a nő meggondolja magát, nem akar menni abortuszra és megtartja a gyereket.

Akkor már gyerektartást is követel.

Ha ezt nem fogtad fel 21 éves létedre, akkor eláshatod magad, olyan az értelmi szinted. (Valószínűleg majd írod megint a hülyeségeidet, amik csak elterelik a szót a lényegről, úgyhogy ezeket kell majd újraidéznem neked.)

"Ha mindent megteszel, akkor még gumiban sem élvezel a csajba, vagy elkötteted magad, vagy leülsz vele szex után beszélgetni, hogy ha úgy érzi, valami nincs rendben (kiszakadt a gumi, nem bízik a gumiban, stb.), akkor elmentek egy orvoshoz, és kértek esemény utánit."

A tudatlan gondolkodásod szánalmas. Ezzel az erővel a kérdés is lényegtelen, mert az megoldja a problémát, ha nem szexelek. Viszont nekem jogom van a normális élethez. Ha az előbb felsoroltakat újra átolvasod, akkor beláthatod, hogy igazam van.

Bebizonyítottad, hogy 21 éves pics@ létedre te csak egy kis éretlen csitri vagy. Szégyen.

Te, és az előtted lévő válaszoló, ti tipikus birkák vagytok. Kár, hogy a tifélétekből sok van az országban. Ezért tart itt az ország. Ezért ilyen sz@rok a törvények. (Ami külön sajnálatos, hogy a férfiak is egyetértenek ezzel az igazságtalan törvénnyel.)

2011. márc. 4. 16:39
 36/94 A kérdező kommentje:

Nem korlátoz? Ebben az országban munkával szerez az ember havonta 70.000 FT-ot, abból még ellopnak 10-20 ezret, akkor az már nem normális élet. Elkölthetném másra a pénzem, de nem tehetem, mert az ország ellopja.

Következmény?! A NŐ vállalja a következményeit, ha Ő meg akarja tartani a gyereket! Engem el lehet felejteni!

"Mivel minden egyes fogamzásgátlónak vannak kockázatai, így az óvszernek is, amit le is van írva a használati utasításban, hogy nem jelent 100%os védelmet a nem kívánt terhesség ellen."

Az abortusz 100%-os védelem!

Ráadásul szex előtt megegyezek a nővel, hogy egyikünk sem akar gyereket.

Később szex után a nő meggondolja magát.

2011. márc. 4. 16:46
 37/94 anonim ***** válasza:
29%
Itt senki sem agyhalott csak mi épp nem vagyunk dühösek azért mert véletlen felcsináltunk valakit és tovább látunk az orrunknál, ugyan is itt két oldal érdekei csapnak össze, a tiéd és a gyereké. És a gyereké az erősebb. Ennyi.
2011. márc. 4. 18:17
 38/94 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszem 80% kolléga ragadta meg legpontosabban a lényeget:

"...ugyan is itt két oldal érdekei csapnak össze, a tiéd és a gyereké. És a gyereké az erősebb. Ennyi."

Ezzel többé kevésbé az összes itteni "agyhalott" tisztában, rajtad kívül. Te nem érted, részben mert nem akarod megérteni, részben mert valószínűleg még nem értél meg a helyzethez. Értem én hogy peched van, meg ha egy kicsit normálisabban nyilatkoznál talán még sajnálnánk is. De a feltevés hogy bármi baj lenne a törvényi szabályzás ezen részének, egyszerűen nevetséges.

De vonatkoztassunk el a konkrétumoktól, ez a dolog az érdekek ütközésével többé-kevésbé az élet minden területén így működik. Ha ezt nem vagy hajlandó megérteni (ezzel együtt elfogadni, és ez szerint rendezni az életedet) nagyon sokat fogsz még szívni!

41F

2011. márc. 4. 20:34
 39/94 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerűen szánalmas vagy, kérdező.

Ahelyett, hogy itt sértegetsz engem és más válaszolókat is, mert nem értenek egyet a te hülye felfogásoddal, ahelyett inkább tegyél valamit, hogy ez a gond ne következzen be! Nem akarsz gyereket? Menjél, köttesd el magad. Akkor tuti nem lesz. Miért nem teszed?!

Az abortusz 100%-os védelem?! Tudod te egyáltalán hogyan zajlik egy abortusz, mik a lelki és ami ennél ezerszer fontosabb: testi következményei? Egy ilyen barom miatt én se tenném ki magam ilyen veszélyeknek, már ne haragudj. (Annak ellenére, hogy én is azon az állásponton vagyok, hogy legalább 10-15 évig még gyerekről hallani sem akarok.)

A másik... Mi térünk ki a lényeg elől? Itt egyedül te vagy aki kitér a lényeg elől és saját magára tereli a figyelmet és hangsúlyt. Pedig ebben a kérdésben nem te vagy a fontos, még csak nem is az anyuka, aki annak ellenére megszüli a gyereket, hogy kezdetben nem akarjátok, hanem a GYEREK! Senki sem foglalkozik azzal, hogy te nem akarod. Akkor ne akard megcsinálni se.

Ja, hogy neked jogod van a normális élethez? És ennek velejárója a szex. Igen, ez természetes. Akkor irány orvos, elkötésre. Ez egy ilyen ördögi kör. Vagy ha nem vagy erre hajlandó, akkor maradnak a következmények (gyerek, gyerektartás, perek, kínlódás).

És ez van kisapám, ha tetszik, ha nem.

Beláthatnád, hogy felesleges itt vitáznod velem (velünk), mert itt rohadtul alulmaradtál a primitív gondolkodásoddal. Ami neked van, nem pedig nekünk, akik egészében látjuk a dolgokat, nem csak egyetlen egy szemszögből, önző vadállat módon...

Inkább vonulj el egy sarokba és gondolkozz, aztán menj el orvoshoz, és beszéld meg vele, hogy tépje le a heréid. "Oszt akkó nem lesz puja!"

21/L

2011. márc. 5. 12:24
 40/94 A kérdező kommentje:

18:17

Miért? Egy gyerek többet ér mint egy felnőtt?

"csak mi épp nem vagyunk dühösek azért mert véletlen felcsináltunk valakit"

Nem tudsz olvasni? Újra idézek valamit:

Szex előtt megegyezek a nővel, hogy egyikünk sem akar gyereket.

Amúgy itt arról van szó, hogy a nő meg akarja tartani a gyereket annak ellenére, hogy én nem egyezek bele.

2011. márc. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!