Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?
10:00
"más stílusban adnád elő magad, nem ilyen nagypofájú, önző módon,"
Én csak lesüllyedtem a te szintedre, mert te máshogy nem vagy képes felfogni a dolgokat. Veled csak így lehet kommunikálni, mert te túlságosan beszűkült primitív vagy.
"még talán sajnálnánk is, hogy olyan nővel kerültél össze, aki átbäszott. Így csak szánalmat érdemelsz vagy még azt se."
Megtanulhatnál végre olvasni, mert az a szánalmas, hogy még mindig nem fogtad föl! Előbb írtam le, hogy nem történt meg te szerencsétlen!
"Talán ha a drága férfiak csak egy kicsivel álltak volna anno máshogyan a megcsinált kölyökhöz, akkor nem lennének ilyen szigorítások."
De mekkora balek vagy.
A pont a férfiak vezették be a gyerektartást, és a férfiak egy része is egyetért vele. Viszont ha a férfi tartja meg a gyereket, akkor a nőnek kell fizetni gyerektartást!
"És nem a válaszolók és a törvények hülyék és primitívek és idióták, amiért a gyerek érdekeit helyezik előtérbe, az ilyen parasztokkal szemben, mint te."
Hiába tagadod a tényeket.
A válaszolók többsége, főleg te egyszerűen csak nem tudtok gondolkodni (primitívek vagytok).
Hiába véded a saját picsảd és érdeked. A törvény attól még szạr, mert a tisztességes és becsületesen dolgozó emberrel szemben az olyan parasztok érdekeit helyezi előtérbe, mit te.
Pont a hozzád hasonló férgek miatt lett kitalálva ez a törvény. Egyébként mielőtt újra leírod a lényegről elterelő hülyeségeidet, azt ajánlom, hogy olvasd el újra a hozzászólásaim. Itt nem a törvény keletkezéséről van szó hanem arról hogy igazságtalan.
"És mégegyszer: hiába ócsárolsz minket, a törvény az törvény, és nem miattunk alakult ki, akik egészben látjuk a dolgokat, tisztában vagyunk a szex következményeivel és jogi, szabályozási vonatkozásaival. Hanem az olyanok miatt, mint te! Magadat hibáztasd, és hasonszőrű ősember felfogású társaid!"
Ugye csak viccelsz?!
Fölöslegesen ismétled a hülyeségeidet. Te semmit nem látsz egészben (nem csoda egy agyhalottól).
És még egyszer: Pont a hozzád hasonló csőlátású gondolkodni nem tudó csőcselékek miatt igazságtalan a törvény.
Nem a törvény kialakulásáról van szó.
Felfogtad már végre? Vagy fölöslegesen megint írod a hülyeségeidet, amiknek nem sok közük van a valósághoz.
14:22
Te csak ne magadból indulj ki, szerencsétlen!
Senkit nem érdekel az életed, hiába járatod le itt magad. De te egy remek példa vagy arra, hogy milyen az, amikor egy hülye okoskodik.
Éld a saját életed, bár ezzel is csak azt bizonyítottad be, hogy nincs semmi életed.
Végül is érthető, hogy miért nem kíváncsi rád senki. Elég silány életed lehet.
Szánalmas vagy.
07:20
Ezt pont te mondod elmebetegként? Pontosan te vagy az, aki gyáván kikerüli a válaszadást a komoly tényekre, és helyette ömleszti a hülyeségeit a fejéből, mert agya az nincs. Én is találkoznék veled, csak sajnos időpazarlás lenne veled beszélgetni, mert egy agyhalott birka sose fogja fel az értelmes dolgokat és a tényeket. Csak az ostobaságokat.
Én már most is egy pszichopatának írom ezt a kommentet, magyarul neked.
07:23
"Mert én akármilyen suttyó tahó módon adom elő magam, hozzád lealacsonyodva"
Na mi van balek? Rátapintottam a lényegre? :) Felismerted az igazságot, és mivel ez fáj neked, ezért csak ismételni tudsz engem? Ezzel igazoltad, hogy le kellett süllyednem a szintedre ahhoz, hogy képes legyél felfogni valamit. Gratulálok.
Megmondtam, hogy megint a hülyeségeidet fogod ismételgetni! :) Teljesen átlátszó vagy. Mivel nem tudsz semmit válaszolni az én korábbi kommenteimben lévő lényegre és tényekre, ezért csak a süketdumáddal jössz.
"Ja, és amúgy elég gáz a reakciód, miszerint "hiába ismételgetem a hülyeségeim". Mivel azon kívül, hogy lehülyézel, nem bírsz rá egy normális választ összehozni, nem bírsz rá reagálni, válaszolni; amibe némi értelem is van, modortól teljesen függetlenül."
Ugye most csak vicceltél, vagy magadra ismertél?
Csak ismételgetni tudsz? Amit kéne azt meg nem fogod föl?! Tiszta szégyen, hogy mekkora béna vagy. Nekem sajnos muszáj ismételni magam, mivel te nyomorult vagy és 0 a szövegértésed.
A te válaszaidban csak sablonduma van. Semmi érdemleges dolog. Csak eltereled a szót, meg nyomod ki magadból a marhaságaid, csak hogy írj valamit. Bár nem is lehet tőled semmi értelmeset várni, mivel most is elismerted, hogy az agyad a hülyeségen kívül normális dolgot nem képes befogadni. Szégyen, hogy mekkora defektes balfаsz vagy.
08:37
Hé pancser!
Már írtam, hogy leszarom az elcseszett életed.
Magadból indultál ki, ezzel lebuktattad saját magad. :-) Hiába fáj neked az igazság, jobb ha elfogadod magad lúzerkém és nem égeted itt tovább magad.
Remélem, hogy kihal a fajtád minél előbb, mert a te parazita fajtád csak káros a társadalomra.
Honnan veszed, hogy hogy nézek ki? Látnok vagy? Nem vagy te senki, csak most is magadból indultál ki. Most is lebuktál te pancser. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!