Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nagyon idegesít ez az ügy....

Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Ha szexelek egy nővel és nem akarunk gyereket, de az óvszer kiszakad, a nő meggondolja magát és mégis megtartja a gyereket annak ellenére, hogy én nem akarom akkor kéne fizetnem gyerektartást?
2011. febr. 16. 19:54
 11/94 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy tudom hogyha lemondasz a gyerekkel kapcsolatos jogaidrol akkor kötelezettségeid se lesznek pl gyerektartás. Ebben az esetben ha esetleg meggondolnád magad az anya simán megtilthatja a láthatást és bármi mást, nem szolhatsz bele az életükbe.
2011. febr. 17. 12:29
 12/94 anonim ***** válasza:
44%
Mi az.hogy ha a gyerek megszületik,akkor te NEM AKARSZ fizetni gyerektartást???Akkor dugni se akarj édesem!Az a gyerek tehet arról,hogy egy felelőtlen ember a világra hozta?Kötelességed lesz gyerektartást fizetni!De inkább ne szakadjon ki az a gumi,ne szaporíts a fajtádat.
2011. febr. 17. 14:59
 13/94 anonim ***** válasza:
55%
Én nő vagyok, de szerintem is f.szság, hogy felhúz óvszert, és ha kiszakad, akkor is beszopatják, ő hiába tette meg azt, amit részéről kellett..
2011. febr. 17. 16:42
 14/94 A kérdező kommentje:

14:59

"Mi az.hogy ha a gyerek megszületik,akkor te NEM AKARSZ fizetni gyerektartást???Akkor dugni se akarj édesem!Az a gyerek tehet arról,hogy egy felelőtlen ember a világra hozta?Kötelességed lesz gyerektartást fizetni!De inkább ne szakadjon ki az a gumi,ne szaporíts a fajtádat."

Tanulj meg olvasni szerencsétlen.

(Már szex ELŐTT megegyezünk a nővel, hogy EGYIKÜNK SEM akar gyereket, és a nő a gumi kiszakadása után mégis meggondolja magát... Nem írom le újra, mert már leírtam a kérdésbe.)

Akkor lennék felelőtlen, hogyha nem húznék óvszert!

2011. febr. 17. 18:44
 15/94 A kérdező kommentje:

16:42

Rátapintottál a lényegre.

12:29

Ha ez igaz, akkor mégsem igazságtalan a törvény. Akkor mégis van remény.

2011. febr. 17. 18:46
 16/94 A kérdező kommentje:

JA, és mielőtt valaki félreértené:

Nem történt meg ez az eset, de ezt a kérdést azért tettem föl, mert nem akarok pofára esni. (Fel akarok készülni mindenre.)

2011. febr. 17. 18:53
 17/94 anonim ***** válasza:
27%

A szex néha terhességgel jár, a legkörültekintőbb védekezés ellenére is. Ezzel nincs mit csinálni, vállalni kell a kockázatot és a felelősséget.

A felelősség távolról sem merül ki abban, hogy gumit húzol. Ketten vagytok az eseménynél, mindketten felelősek vagytok a következményekért. Rossz hasonlattal élve ha csúszós úton autózol hiába van téli gumid, hiába vagy óvatos , ha pecched van elüthetsz egy gyalogost. Valamennyire mindketten hibáztatok, mindkettőtöknek vállalni kell a következményeket. A gyalogosnak a hosszú lábadozást, neked pedig a börtön veszélyét.

A törvénnyel pedig nincs semmi gond. Nem azért van hogy téged szívasson, hanem hogy biztosítsa a gyerek számára az apja támogatását, ha netán ő ezt nem tenné önként és dalolva ahogy az illendő. Te sem szállhatsz komolyan vitába azzal a ténnyel, hogy a GYEREKNEK JOGA VAN az apja támogatásához. És ennek semmi köze a fogantatás körülményeihez.

Nincs remény! :) Az apa nem mondhat le a gyerekről. Ha önként nem vállalja bíróság fogja megállapítani az apaság tényét. Ha az anya nem kezdeményezi, akkor majd a gyámhivatal.

2011. febr. 17. 19:32
 18/94 anonim ***** válasza:
13%

igen,talán most elmehetsz messzire,megéri? ha csak ezért mennél el,amikor tudod,hogy egy gyereked van,most még élvezheted a távolság örömét,aztán? elövesz a lelkiismeretfurdalás,idösebb korodban,aztán a SORS megbüntet a kummantásért,valami nagy veszteség érne,ami fájdalmas..lelkileg

lehet hogy a gyerek több örömet adna !

2011. febr. 17. 19:38
 19/94 A kérdező kommentje:

19:32

Az a biztos, hogyha most már beszélek néhány ügyvéddel/szakemberrel erről. Ők majd biztos választ adnak. (Akkor már azt is megkérdezem, hogy melyik országban normális ez a törvény.)

Nekem pedig jogom van a normális életre! Én nem akarok gyereket, úgyhogy nem is akarok ilyesmivel (gyerektartás) foglalkozni.

Én csak annyit tehetek, hogy gumit húzok. Ha ez nem elég, akkor a többi védelem a nőn múlik nem pedig rajtam, és ha ő ezt nem vállalja, nekem akkor is jogom van a normális élethez! Nehogy már ezért ne szexeljek egész életemben!

2011. febr. 17. 19:52
 20/94 anonim ***** válasza:
50%
Miért nem kötteted el magad? Ha ennyire félsz a gyerektől?
2011. febr. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!