Nagyon idegesít ez az ügy. Kéne fizetnem gyerektartást?
14:59
"Mi az.hogy ha a gyerek megszületik,akkor te NEM AKARSZ fizetni gyerektartást???Akkor dugni se akarj édesem!Az a gyerek tehet arról,hogy egy felelőtlen ember a világra hozta?Kötelességed lesz gyerektartást fizetni!De inkább ne szakadjon ki az a gumi,ne szaporíts a fajtádat."
Tanulj meg olvasni szerencsétlen.
(Már szex ELŐTT megegyezünk a nővel, hogy EGYIKÜNK SEM akar gyereket, és a nő a gumi kiszakadása után mégis meggondolja magát... Nem írom le újra, mert már leírtam a kérdésbe.)
Akkor lennék felelőtlen, hogyha nem húznék óvszert!
16:42
Rátapintottál a lényegre.
12:29
Ha ez igaz, akkor mégsem igazságtalan a törvény. Akkor mégis van remény.
JA, és mielőtt valaki félreértené:
Nem történt meg ez az eset, de ezt a kérdést azért tettem föl, mert nem akarok pofára esni. (Fel akarok készülni mindenre.)
A szex néha terhességgel jár, a legkörültekintőbb védekezés ellenére is. Ezzel nincs mit csinálni, vállalni kell a kockázatot és a felelősséget.
A felelősség távolról sem merül ki abban, hogy gumit húzol. Ketten vagytok az eseménynél, mindketten felelősek vagytok a következményekért. Rossz hasonlattal élve ha csúszós úton autózol hiába van téli gumid, hiába vagy óvatos , ha pecched van elüthetsz egy gyalogost. Valamennyire mindketten hibáztatok, mindkettőtöknek vállalni kell a következményeket. A gyalogosnak a hosszú lábadozást, neked pedig a börtön veszélyét.
A törvénnyel pedig nincs semmi gond. Nem azért van hogy téged szívasson, hanem hogy biztosítsa a gyerek számára az apja támogatását, ha netán ő ezt nem tenné önként és dalolva ahogy az illendő. Te sem szállhatsz komolyan vitába azzal a ténnyel, hogy a GYEREKNEK JOGA VAN az apja támogatásához. És ennek semmi köze a fogantatás körülményeihez.
Nincs remény! :) Az apa nem mondhat le a gyerekről. Ha önként nem vállalja bíróság fogja megállapítani az apaság tényét. Ha az anya nem kezdeményezi, akkor majd a gyámhivatal.
igen,talán most elmehetsz messzire,megéri? ha csak ezért mennél el,amikor tudod,hogy egy gyereked van,most még élvezheted a távolság örömét,aztán? elövesz a lelkiismeretfurdalás,idösebb korodban,aztán a SORS megbüntet a kummantásért,valami nagy veszteség érne,ami fájdalmas..lelkileg
lehet hogy a gyerek több örömet adna !
19:32
Az a biztos, hogyha most már beszélek néhány ügyvéddel/szakemberrel erről. Ők majd biztos választ adnak. (Akkor már azt is megkérdezem, hogy melyik országban normális ez a törvény.)
Nekem pedig jogom van a normális életre! Én nem akarok gyereket, úgyhogy nem is akarok ilyesmivel (gyerektartás) foglalkozni.
Én csak annyit tehetek, hogy gumit húzok. Ha ez nem elég, akkor a többi védelem a nőn múlik nem pedig rajtam, és ha ő ezt nem vállalja, nekem akkor is jogom van a normális élethez! Nehogy már ezért ne szexeljek egész életemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!