Az új traszneműekkel kapcsolatos törvényjavaslatról mi a véleményetek?
Itt a törvény röviden tömören:
A témával kapcsolatban csak óvatosan kommenteljetek mert mostanában a gyk minden negatív kritikát cenzúrázik ami ezzel kapcsolatos.
Sziasztok!
Nos igen, örülhettek hogy Áder aláírta, bár szerintem sokat elmond valakiről ha más ember nyomorának, boldogtalanságának örül.
Igen, tisztában vagyok vele hogy, máshol sincs kolbászból a kerítés és mindenhol vannak emberek akiknek már puszta létezésem is, vagy bármilyen alapon más valaki létezése is irritáló lesz számukra. A probléma azzal van hogy, itthon ezt törvényileg is támogatják.
Most tőlünk vettek el alapjogokat. Mit fogtok tenni ha legközelebb épp ti nem fogtok passzolni a kormány keresztényi magyar ideájába? Ugyan úgy örvendeztek majd? (költői kérdés volt)
A törvénnyel kapcsolatban: minden lehetséges jogi lépés meg lesz téve az ügyben. Alkotmánybíróság, Strasbourg stb. Ez még nem egy lezárt ügy, szóval örüljetek hogy egy hosszabb-rövidebb időre számos ember életét ellehetetlenítették, megnehezítették.
+ még egy gondolat: kérlek, akkor is ennyire örvendjetek ha mondjuk a kórházban egy kórterembe raknak velem, vagy épp postán, hivatalban, bankban mögöttem álltok sorba és az iratok miatti magyarázkodás miatt majd 10-20-30 perccel tovább tart az ügyetek intézése.
Legyen szép napotok
Niki
223 Ha népszavazás lett volna róla akkor is ez a döntés születik.
Talán az jobb is lenne hiszen Magyarországon a magyarok döntsék el mit akarnak megtűrni és mit nem.
Postára meg ki jár manapság csekket fizetni ? Online megy minden csomagot pedig automatából adok fel.
Bankban is időpont van amit kibírok évente pár alkalommal.
De ha lenne előttem egy ilyen eset akkor inkább azzal küzdenék hogy a röhögésem meddig bírom visszatartani :D
Előbb utóbb úgyis megtörök csak csóri ügyintézőket sajnálom hogy a sok értetlen ügyfél mellett egy transzal és az ő hü-lyeségével kell foglalkozni.
Illetve hogy ő nem röhöghet szabadon mert valószínűleg a főnök szólna érte.
Amúgy ismeritek a south parkot ?
Na Niki pont olyan mint Mr Garrison a másik transz aki védi őt minden áron ő pedig Mr Furkó XDDD Keressetek rá ha nem ismeritek :D
"De ha lenne előttem egy ilyen eset akkor inkább azzal küzdenék hogy a röhögésem meddig bírom visszatartani :D"
Főleg, ha mély hangon megszólal, női ruhába, parókába és rettenetes sminkkel egy férfi arcon. :D
"És milyen jogsértést valósít meg?"
Olvasd végig az eddigi hozzászólásokat, a válaszok jelentős része erről szól. Amelyek nem erről szólnak (elsősorban a piros értékelésűek) azt mutatják meg neked valós példákon keresztül, mitől (is) kellett volna megvédeni a transznemű kisebbséget.
Amúgy még mindig nagyon csodálkozok, hogy egy 200+ válasszal rendelkező kérdés alatt hogyan maradhatott meg ennyi nyiltan gyűlölködő hozzászólás, a GYK szabályainak látványos megsértésével. És a már bizonyítottan legalább két felhasználót használó kérdező hogyan állhatottt be a sértegetők sorába, személyes támadásokat indítva nem egyetlen válaszoló ellen (személyes véleményem szerint fenyegetéssel vegyítve).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!