Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/134 anonim ***** válasza:
1 gyerek után már családról van szó, jelentős CSOK viszont csak 3 gyerek után jár. Jellemzően az személyeskedik, aki alulmarad a vitában.
2021. máj. 20. 02:00
 72/134 A kérdező kommentje:
És Oroszlányban miért nem tudsz családot alapítani? Mit vársz pesttol hogy te csak ott tudod elkepzelni az életed? Győr /pest 1 óra Oroszlánytol autóval, de Oroszlány is teli van gyárakat szóval itt teljesen egyértelmű h te maradtál alul de ezeket már leírtam
2021. máj. 20. 02:01
 73/134 anonim ***** válasza:
Azért vették ki onnan, mert nem mentális betegség. Nem jár semmilyen tünettel, nem mutatható ki, az illetőt tulajdonképpen semmiben nem akadályozza ami napi életvitelhez kapcsolódik. Nekem van meleg barátom, semmilyen trauma és molesztálás nem érte, boldog, enyhén konzervatív családban nőtt fel, atrocitások nélkül.
2021. máj. 20. 02:02
 74/134 anonim ***** válasza:
De igaza van a kérdezőnek, ez nem egészen ide kapcsolódik, bár fenyegetni nem kéne
2021. máj. 20. 02:02
 75/134 A kérdező kommentje:
Azért mert neked nem mondta h érte atrocitás attól még érhette. Ha én lónak képzelem magam akkor operalhatnak nekem az orvosok egy lof*szt?
2021. máj. 20. 02:03
 76/134 anonim ***** válasza:
Ismerem a szüleit és egy osztályba jártunk, nem érte semmilyen atrocitás, de biztos jobban tudjátok mint én.. Most hogy jutottunk el megint a "képzelem magam"-hoz és az operációhoz. Egy meleg minek képzeli magát?XD
2021. máj. 20. 02:08
 77/134 A kérdező kommentje:

Ott voltak vele az élete minden percében hogy ennyire tudod? Te biztos nagyon tudod...

Ha egy férfi nőnek képzeli magát és szerinted rendben van hogy atoperaljak akkor az is rendben van hogy én ha egyszarvunak képzelem magam akkor operaljanak nekem szarvat és lof*szt?

2021. máj. 20. 02:11
 78/134 A kérdező kommentje:
Ajánlom a Moonlight című zseniális Oscar díjas filmet. Elég jól elmerül ebben a témában. Azért lett meleg mert kiskoraban a tarsai zaklattak, verték mert kisebb/visszahuzodobb volt mint ok, vagy mar gyerekkoraban is másnak erezte magát ezért volt visszahuzodobb? Senki nem tudja ezeket megmondania, nem hiszem h te leszel az első ember aki igen
2021. máj. 20. 02:16
 79/134 anonim ***** válasza:
Nem fogok itt a barátomról többet írni, elmesélte, hogy már gyerekként a fiúkat nézte nem a lányokat, méghozzá azért mert homoszexuálisnak született. És a melegek nem képzelik magukat nőnekXD Azt hittem azért ezt már nem kell mondani.
2021. máj. 20. 02:16
 80/134 A kérdező kommentje:
Szóval aki atoperaltatja magát az nem meleg?
2021. máj. 20. 02:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!