Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
 101/134 anonim ***** válasza:

Szegény fogyatékos vér pistike...

Az a cikk nem cáfol engem.

A cikk, amit én hoztam az teljes népességre hivatkozik, a tied meg csak egy részére.

Arról nem beszélve, hogy a cikkben ez áll 45%-nak semmilyen megtakarítása nincs.

Vagyis még sokkal több embernek nincs megtakarítása 19 és 29 év között, mint teljes népesség arányosan, mivel teljes népesség arányos csak egyharmadnak nincs megtakarítása.

Elég ciki, hogy nem bírod értelmezni még azt a cikket se, amit te hozol. :DDDD

2021. máj. 20. 10:50
 102/134 A kérdező kommentje:
Annyira szánalmas vagy már a verpistikezeseddel :D
2021. máj. 20. 10:56
 103/134 anonim ***** válasza:

Ha bármiben tévedtem volna, akkor cáfolnál, de még az általd hozott cikket sem tudtad megvédeni, és te beszélsz szánalomról. :DDD

2021. máj. 20. 11:07
 104/134 A kérdező kommentje:
Csak a cikkbe tudsz belekotni, azon kívül minden mást cafoltam :Dddd nagyon szánalmas vagy
2021. máj. 20. 11:13
 105/134 anonim ***** válasza:

Ennek már logikailag sincs semmi értelme.

A cikk volt az egyetlen érved, arról leírtam, hogy nem voltál elég okos, hogy felfogd, ami oda van írva, mivel az pont engem igazolt.

Ezenkívül egyszer sem próbáltad meg cáfolni, amit írtam.

(Az érvelési hibák halmozása nem cáfolás, mert eddig csak ezt csináltad.)

2021. máj. 20. 11:20
 106/134 A kérdező kommentje:

Neked van problémád az ertelmezessel, mert az első linken amit küldtél, hogy 200 ezer egy betanitott munkás átlagkeresete, ott azt hitted, hogy az a bruttó bér. Pedig egyértelmű, hogy az a nettó bér. Szóval már a kiindulási pontod is hibás volt, jöhetsz itt a fennkölt érvelési hibaiddal, nem fogsz sajnos okosabbnak tűnni, ez mindenki számára világos.

[link]

Itt is látható, hogy Magyarországon a nettó atlagkereset 300 ezer forint. Ami teljesen reális. Bár te ezt is biztos meg fogod tudni cáfolni

2021. máj. 20. 11:46
 107/134 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy az atlagkeresetbe mindenki fizetése beletartozik, de pont azért kerül egy lakás Baranya megyében 7 millióba és Komárom Esztergom megyébe 12 millióba
2021. máj. 20. 11:52
 108/134 A kérdező kommentje:

"Az a helyzet, hogy ha én azt tapasztalom, hogy a fizetésem 2 milliós, akkor nem vonhatom le azt a következtetést, hogy az átlag bér 2 milliós."

Ez inkább úgy lenne logikus, hogy nem gondolhatod azt, hogy mindenki 2 milliót keres. De ha az atlagber 2 millió lenne akkor arra mit mondasz? Mindenki 2 millióit keres akkor szerinted mert annyi az atlagber?

2021. máj. 20. 11:54
 109/134 anonim ***** válasza:
Polémiát lezárom. Gyerekek, béke van :)
2021. máj. 20. 12:02
 110/134 A kérdező kommentje:
Ameddig ilyen tájékozatlan, tudatlan emberek is szavazati joggal rendelkeznek nincs béke. A Mi Hazánk mozgalom pártolóival sincs béke. Rengeteg ehhez hasonló ostoba ember él velünk sajnos, és az ő szavazatuk is annyira számít mint az enyém. Pedig az intelligencia szintjük a béka segge alatt, ez mindenki számára világos. Már inkább nem is reagál azokra amit írtam
2021. máj. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!