Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
 81/134 anonim ***** válasza:
"vagy mar gyerekkoraban is másnak erezte magát ezért volt visszahuzodobb" a valóságban ez van. Nagyon sok gyereket szívatnak, a legjobb barátomat, akivel később ismerkedtem meg halálra szekálták az iskolában, konkrétan a lelkét is kibasztatták, a szülei ráadásul rossz viszonyban voltak, el is váltak később és full hetero. Ennyit erről...
2021. máj. 20. 02:21
 82/134 anonim ***** válasza:
Aki átoperálja magát az transzszexuális (a népesség kb. 0,002%-a), a melegek nem akarnak nemet váltani, jól érzik magukat a bőrükben, egyszerűen annyi a különbség, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.
2021. máj. 20. 02:24
 83/134 A kérdező kommentje:
Miért hiszed azt, hogy te mindent tudsz? Nem tudhatod mi történik "általában" mert csak abból taplalkozol hogy a meleg barátod mit élt meg.
2021. máj. 20. 02:31
 84/134 anonim ***** válasza:
Nem csak abból, egyrészt sokat olvastam róla, másrészt gondolkozom a józan eszemmel. Ha az atrocitásokon, illetve az abúzuson múlna, akkor sokkal több homoszexuális lenne. Jelenleg nem lehet tudni, hogy mitől meleg valaki.
2021. máj. 20. 02:37
 85/134 anonim ***** válasza:
De nem szeretnék erről győzködni senkit, mindenki gondoljon amit akar
2021. máj. 20. 02:37
 86/134 A kérdező kommentje:

Az én iskolás éveim alatt az osztályban maximum 1-2 gyereket abuzáltak. (egyikük egyébként meleg is lett)

Nálad sokkal okosabb embereknek nem sikerült még erre rajonni, könnyen kijelented, hogy ahogy te azt elgondoltad, úgy tökéletes

2021. máj. 20. 03:48
 87/134 anonim ***** válasza:

Nap estig sorolhatnám, hogy mi az én bajom, de megközelítem inkább olyan irányból, amiket te felvetettél.

Egyrészt, nem, a betanított munkás bruttó átlagos bére 210 ezer kb:

[link]

Ez nettóben olyan 135 ezer.

Ezt mondod, hogy 120 ezer megy a lakhatásra, ami mehet, akkor marad 15 ezre. Ennyiből meg nem lehet kihúzni egy hónapot, félre tenni meg pláne nem.

Elromlik valamije, és nem tudja megjavíttatni, újat venni.

Amúgy a 120 ezres lakhatás azért elég kedves. Bp-en 2019-ben az átlag lakbér 160 ezer volt.

Illetve a lakáshitelekhez kell önrész, amit szintén nem tud 130 ezres bérből összeszedni.

Nem 1 év alatt ítélik meg, sokan a korábbi döntéseikkel sem értettek egyet, csak azzal érveltek, hogy legalább a fidesz tud kormányozni, viszont nem tudatosult bennük, hogy konjunktúrában voltunk, most amikor járvány, válság van/volt, akkor látszik, hogy egy kormány tényleg tud-e a kormányozni, és láthatóan nem.

Amúgy ha szerinted nem 1 év alatt kell megítélni a kormányt, akkor miért ezt teszed te is? Az egészségügyről pont azt mondod pozitívumnak, ami az előző 1 évben volt, és nem veszed figyelembe, hogy pl. a hálapénz az elmúlt 11 évben ignorálva volt.

Mellesleg a mostani orvosok érintő változtatások sem pozitívak, mive kirendelhetőek és le is lehet őket hallgatni, egyik sem okés.

Orbán mondta, hogy a halálozást kell figyelni, és abban mérik a teljesítményt, szóval szerintem te ne akard nekik megmondani, hogy miben kell mérni a sikert.

Egyrészt, az EU-s pénz, még egy kutyapártos is megkapta volna azokat a pénzeket, szóval az nem fidesz érdem.

Másrészt, egy szép kórházi épülettől neml esz jobb az egészségügy helyzete. Nem lesznek eszközök, orvosok.

Ellenben te látod, aki még a fizetésekkel sincs tisztában. :DDD

Csak nem mindenki keres érettségivel annyit, nem mindenkinek fizetnek annyit és nem mindan munkahely olyan, mint a tied.

A vidék falvak esetében elég gyakori, hogy 6-8 falunként van 1-1 munkahely, és ha kirúgnak, akkor nem tudsz hol dolgozni, mivel verseny sincs, így nem kell magas béreket sem adni.

Röviden, zsarolhatóak az emberek.

Különbség van aközött, aki beismeri/felismeri, hogy szélsőjobbos és azok között, akik nem tudják pontosan mi az, viszont a nézeteket követik.

Mo.-on olyan személyből, aki egyetért a szélsőjobbos nézetekkel 1-1.5 millió van alsóhangon.

Nem teheti meg bárki, mivel nincs annyi multicég az országban, hogy mindenki ott dolgozzon.

És de, a fidesz kormány hibája, hogy nem kezdtünk el felzárkózni.

Nyugodtan nézz utána, hogy a finnek hogy lettek gazdagok. A '60-as évek előtt ők is szegények voltak, viszont minden pénzüket belenyomták az oktatásba és mostanra sokkal gazdagabbak.

2010-ben a GDP-nk Ausztria GDP-jének a 33%-a volt, ez 2018-ra lett 35%. Ez nevetséges eremény.

Konjunktúrában egy idióta is elvezeti az országot. A kormányt azért tartják, hogy válságban is elvezesse, ez nem sikerült.

Jogos szídni őket.

Nincs annyi multis állás.

Vannak munkák, amiket csak Bp-en lehet végezni, vagy nagyvárosokban.

Lehetsz közgazdász a legkisebb faluban is, de nem lesz munkahelyed, mint közgazdász.

A magas végzettségű állásokat legtöbb esetben csak nagyvárosban lehet végezni, így akörül kell házat/lakást nézni, ami baromi drága.

Mivel más már nincs így én is röviden kifejtem.

Nem tudok olyan fidesz által hozott döntést mondani, amivel 100%-ban egyet lehet érteni, mivel minden döntésnek meg van a maga gerinctelen oldalo.

Korábban beszéltünk az orvosi béremelésről, igen, csak ahogy mondtam, ott a kirendeltség és a lehallgatás mellette.

Vagy a másik fiatalok adómentessége, nagyon jó, csak direkt úgy lett kitalálva, hogy ne jelentsen nagy segítséget. Ha valaki szakmával indul, akkor 18-19 évesen dolgozhat, viszont alulról indul vagyis alacsony bért kap, így alacsony az adókedvezmény is, ami nem nagy segítség.

Aki pedig egyetemről jön és eseleg lehet normális bére, az 22-23 évesen kezd, ami miatt csak 2-3 évig kaphat ilyet, ami megint nagyon kevés, ha valaki Msc-re megy, akkor kb ki is csúszik belőle.

Arról nem beszélve, hogy valószínűleg a munkáltató nem többet fog fizetni, hanem ugyanannyi nettót ad, csak a kedvezményt zsebre teszi.

2021. máj. 20. 09:42
 88/134 A kérdező kommentje:
Már az első pont után nem olvastam tovább, mert ez úgy hülyeség ahogy van. Gyere el ide oroszlanyba egy allasinterjura sima gyartosori osszeszerelo allaslehetosegre. Meg fogod latni hogy a legrosszab helyen is netto 180 ezer forintot fognak ajanlani + 20 ezer cafeteria. Utána folytathatjuk a diskurzust
2021. máj. 20. 10:00
 89/134 anonim ***** válasza:
88. Gondolom 3 műszakba,hétfőtől szombatig.
2021. máj. 20. 10:03
 90/134 A kérdező kommentje:
Nem gyanús, hogy ez a vidék kérdés külföldön is ugyanebben a cipőben jár? Ott is 1-1 gyár van falunként. Látszik, hogy soha nem tetted ki a lábad karakoszorcsogrol. Én dolgoztam Franciaorszagban es ott is ugyanez a helyzet.
2021. máj. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!