Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
 111/134 anonim ***** válasza:

Istenem, de hülye vagy. :DDD

Hozol egy linket, ami az összes fizetés átlagot nézi. :DDDD

Amit én hoztam, kedves fogyatékos, az csak a betanított munkásbéréről szólt.

De szép próbálkozás, szóval nem, nem még mindig nem nettó, hanem bruttó.

Direkt betanított dolgozókat néztem, mivel te is róluk beszéltél, kedves hazud idióta. :)

SZóval nem, ez még mindig nem cáfol engem. :)

Te pont abból indultál ki, hogy te vagy a haverod mennyit keres, és ebből vontad le azt a következtetést, hogy ennyit mindenki kereshet.

Ami hülyeség, mert nincs mindenhol multi, nincs mindenkinek azonos feltétele, hogy dolgozz multinál. Nincs is annyit hely, hogy mindenki multinál dolgozzon.

Ennek ellenére, te ostobán a saját 1-2 ismert példádból akarsz általános kijelentéseket tenni.

Erre vonatkozott a példám, én ismerem a saját fizetésem, ezért általánosan kijelentem, hogy akkor az átlag bér, az az én fizetésem szintje.

Nyilván az volt ennek a kijelentésnek a célja, hogy hülyeség legyen, mivel a te hülyeségedből indultam ki.

2021. máj. 20. 12:18
 112/134 A kérdező kommentje:

Nincs ott hogy bruttó fizetés, szóval az a nettó. Ezz megint csak nem sikerült megcáfolnod. Bölcsebb maradtál volna ha csondbe maradsz.

"Nyilván az volt a célja hogy hülyeség legyen" :Dddddd szóval ezért hagyta eddig csak ostobaság el a szadat?

2021. máj. 20. 12:37
 113/134 A kérdező kommentje:

[link]

De példának okán, ez a cikk is leírja, hogy nincs olyan megye ahol 1000 forintos oraber alatt lennének a betanitott munkások. Gondolom nem megy a matek, szóval segítek. Még a legrosszab megyékben is, mint Baranya megye, ahol egy 60 negyzetmeteres lakás 7 millió forintba kerül, még ott is legalább 160 ezer forintot keresnek az emberek. 160 ezer forintból még egy 7 millió forintos kölcsön mellett is könnyenn meg lehet élni, úgy, hogy valakinek csak 8 általánosa van. Gyerünk okoskam, ezt cáfold meg:) gondolom erre is lesz valami szánalmas kis reakciód, bar én a helyedben mar elsullyednek szegyenembe, hogy ennyire tajekozatlan vagyok

2021. máj. 20. 12:51
 114/134 A kérdező kommentje:
Szóval nem értem, hogy jött ki neked a 130 ezer forintos átlagfizetes
2021. máj. 20. 12:52
 115/134 A kérdező kommentje:
Na gyerünk, jöhetnek az érvelési hibák, rossz hivatkozások stb...most mindent be kell vetned
2021. máj. 20. 12:54
 116/134 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nem, alapból mindenhol a bruttót adják meg, ha nincs más kiírva, akkor amit látsz az a bruttó.

"szóval ezért hagyta eddig csak ostobaság el a szadat?"

Ez megint rád nézve kínos, mert ahogy mondtam, csak utánoztam a logikádat. :D

Az megint bruttó, kedves idióta, ami amúgy engem támaszt alá.

Azt írja, hogy az átlag órabér az 1200 felett van, ez beszorozva a hónapra, azt jelenti, hogy 192 ezer bruttó.

Pont erről beszéltem.

Ez nettóban olyan 125 ezer, vagyis kevesebb, mitn amit én mondtam.

Amúgy pontosan 1322 bruttó óránként, ami 211 ezer, ez nettóban kb. 140 ezer, ami nagyjából annyi, amennyit én mondtam.

Parancsolj, mondtam, hogy bruttó:

[link]

UGyanaz a hír, csak más portálon.

Szép volt, még egy cikk, ami engem igazol és téged cáfol :D

Nem tudom, hogy milyen lehet retardáltként élni, de láthatóan élvezed. :D

2021. máj. 20. 13:42
 117/134 A kérdező kommentje:
Még ha így is van, nem változtat a tényen, hogy Komárom Esztergom megyében, Győr moson Sopron megyében és még jopar helyen könnyen kereshetsz annyi pénzt 8 altalanossal hogy tudj magadnak lakást venni. Nem kötelezi semmi arra az embereket hogy borsodban éljenek. Bár gondolom akik ott élnek inkább külföldre járnak dolgozni, ha éppen ott van a közelben egy nagyobb multi cég. Szoval ott megoldjak az emberek. Csak az ilyen hozzád hasonló idiotaknak savanyú mindig a szőlő.
2021. máj. 20. 14:23
 118/134 anonim ***** válasza:

Várható volt.

Nem tudsz cáfolni, így terelsz. Grat, tényleg te vagy az okosabb...

Szánalmas.

Amúgy ahogy mondtam, csak azt valamiért ignoráltad, nincs annyi multi munkahely az országban, hogy mindenki ott dolgozzon.

2021. máj. 20. 14:26
 119/134 anonim ***** válasza:

A tudományos kutatások tanúsága szerint a trollkodókban az alábbi 4 vonás a közös:

> szadizmus: a trollnak örömöt okoz a másik megalázása, leszólása, sértegetése, provokálása stb.

> nárcizmus: a trollok általában úgy nyilatkoznak, mintha az objektív igazság tudói lennének, ellenvéleményt nem tűrnek, arra érdemben nem reagálnak, pökhendi erőszakossággal sulykolják igazukat

> machiavellizmus: a trollokat gátlástalanság jellemzi, nem ódzkodnak semmilyen bántó, személyeskedő, oda nem illő szövegtől, céljuk elérésében semmi sem akadályozza őket

> antiszocialitás: a trollok nem élik bele magukat a másik helyzetébe, nem éreznek lelkiismeret- furdalást, nem gondolkoznak azon, hogy nekik hogy esne, ha pl. érdekesnek, építő jellegűnek szánt írásukat gondolkodás nélkül lehordanák. Ezzel együtt lehetnek akár jó modorú, vonzó és spontán személyiségek is, nem feltétlen hülyeség amit írnak, inkább az empátia teljes hiányával van problémájuk. Jellemzi őket, hogy hamar elunják magukat az életben, ezért kell valami impulzus (pl. a trollkodást lehetővé tevő írás/ kép), mely újra “lelket önt” beléjük -legalábbis átmenetileg.

2021. máj. 20. 15:54
 120/134 A kérdező kommentje:
Milyen terelésről beszélsz? A témánál maradtam
2021. máj. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!