Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 A kérdező kommentje:
Teljesen korrekt fizetésük van a rendoroknek is szerintem. Ne feledjük, hogy a legtöbben ott is maximum egy erettsegivel vannak. Ahhoz képest szerintem a 250 ezret ok is vígan megkeresik, ha nem többet. Teljesen korrekt fizetés szerintem
2021. máj. 20. 01:16
 52/134 anonim ***** válasza:

-CSOK: 10 millióval drágult minden lakás/ingatlan. Ha nincs három gyereked, nem lesz lakásod, mert 30 millió forint alatt városban már egy 25 m2-es lyukat sem kapsz.

-A 35 év alatti generáció jelentős része Londonban, Berlinben, Bécsben él, mert itthon nem tudna családot alapítani.

-A kezdő tanár, rendőr, ápoló, könyvtáros fizetése a nettó 200-at sem éri el.

-Magánosítják, elkerítik a tavainkat (Balaton, Fertő-tó, Velencei-tó), pártalapítványoknak privatizálják az egyetemeket, herdálják a közvagyont.

-Ilyen korrupció sehol sincs Európában. Egy primitív gázszerelő 10 év alatt dollármilliárdos lett adófizetői pénzből. Orbán rokonai is forintszázmilliókkal gazdagodtak.

-Felesleges hülyeségekre szórják a százmilliárdokat (stadionok, kisvasút, vadászati világkiállítás, kínai egyetem, luxusszállodák stb.) kórházak, iskolák helyett.

-A fidesz szabadosabb, züllöttebb még a liberálisoknál is (Szájer, Borkai, Deutsch, Kaleta, Rogán stb.), miközben játsszák az ájtatos manót.

2021. máj. 20. 01:17
 53/134 A kérdező kommentje:
De ha nem elégedettek a fizetésükkel, nyugodtan elmehetnek egy multihoz dolgozni. Ja várj, nem teszik. Akkor lehet, hogy rajtuk kívül inkább csak a hozzád hasonló kákán is csomót kereső embereknek van igazán ezzel problémája?
2021. máj. 20. 01:17
 54/134 A kérdező kommentje:
2021. máj. 20. 01:20
 55/134 A kérdező kommentje:
Többet nem linkelek, erre nincs időm, de 12 millióért már bőven kapsz lakást. Innentől nem is olvastam tovább a történetet mert mar itt megbukott számomra, ugyanis láttam, hogy teljesen inkompetens vagy a temaban. Kérlek többet ne is szólj hozzá
2021. máj. 20. 01:21
 56/134 anonim ***** válasza:
Oroszlány a semmi közepén lévő nagyközség, hová mész ott dolgozni? A fővárosban, megyeszékhelyen mutassál nekem rendes lakást 30 milla alatt. ;)
2021. máj. 20. 01:24
 57/134 anonim ***** válasza:
65%
Az 52#-es válaszoló nem én vagyok. Az dicséretes, hogy a melegek jogfosztásával te se értesz egyet:)
2021. máj. 20. 01:25
 58/134 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ne szólj hozzá, ugyanis ez a hozzaszolasod is ekesen tukrozi a merhetetlen primitivseged es inkompetenciadat, ugyanis ha kicsit is jartas lennél a témában jól tudnád hogy az egész országban Komárom Esztergom megyében a legjobb a fizetés. Na szerinted hol van Oroszlány?
2021. máj. 20. 01:27
 59/134 anonim ***** válasza:
Ja és megyeszékhely alatt ne salgótarjáni romaviskót mutass nekem, hanem Győr, Szombathely, Székesfehérvár szerű vállalható helyet.
2021. máj. 20. 01:28
 60/134 A kérdező kommentje:
Győr Oroszlánytol egy órára van de az oroszlányi gyárakban jobban keresel mint a gyoriekben. De beléd tényleg kár a szó, nem szeretnék veled többet kommunikálni
2021. máj. 20. 01:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!