Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?
Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.2021. máj. 18. 06:51
11/134 A kérdező kommentje:
"Mondjuk ilyet senki nem mondott, de szép hazugság.
Az eljárás elindításáról beszéltek, ami - hát attól függően, hogy mikortól akarják számolni a 3 napot - elég reális lehet.
Ha kormány alakítástól kezdve 3 nap, akkor igen, ez egy betartható ígéret."
Itt mondta például ez a bohóc. De a Partizánnal való interjújában is csak hebegett-habogott, ha valamivel szembesítették csak kitért a válasz alól. Egyértelmű, hogy ugyanazt akarja csinálni mint Orbánék.
2021. máj. 18. 10:38
12/134 anonim válasza:
Nyilván az Ellenzéki Összefogásra. Nem akarok hozzájárulni az ország tönkretételéhez azzal, hogy a Fidesznek adjak hatalmat akár közvetlenül, akár közvetve (Mi Hazánk).
13/134 A kérdező kommentje:
Minden olyan embernek a véleménye aki a Mi hazánkra szavaz, teljesen semleges számomra. Sajnálom, hogy ilyen emberek léteznek.
2021. máj. 18. 11:24
14/134 anonim válasza:
Tesó, mi még téged sajnálunk.
15/134 A kérdező kommentje:
Valóban, a könyvégetés és a melegek jogainak a porba tiprásra pont olyan dolog amikkel ha nem foglalkoznak a politikusaink sose fogunk Brüsszel vagy Svájc szintjére jutni. Ja, hogy ott ilyen dolgokkal nem foglalkoznak, mert vannak fontosabb dolgok amikkel foglalkozhatnak. Teljesen inkompetens, elnyomott, kisebbségi kumplexusokkal küzdő egyénekből áll a Mi Hazánk mozgalom. A Momentum bohócokból, akik csak hamis ígéretekkel halmozzak a népet. DK szánalmas amit művel, semmi program, csak Fideszt kritizálja. Fidesz ugyanez. De minek szavazzak meg egy másik pártot, és várják, hogy megszedjék magukat annyira mint a Fidesz és megint rosszabbul éljünk jópár évig. A Fideszesek ennél jobban már úgy sem tudják megszedni magukat, lassan úgyis jobb lesz a népnek is. Ameddig nem látok a Fidesznél jobb alternatívát addig rájuk fogok szavazni. Senki nem tudja megindokolni miért lesz jobb ha leváltják
2021. máj. 18. 13:26
16/134 anonim válasza:
Ciki, ha nem tudod mit jelent az, hogy előzetes.
És a kommented alapján nem tudod.
Amúgy a partizán interjújában tényleg szarul szerepelt, de annyival jobb ember nálad, hogy legalább nem hazudozik, mint te.
Ilyen szempontból pedig te közelebb vagy Orbánhoz, mint ő.
17/134 anonim válasza:
a fidesz is kritizál belépek facebookra egyből Fidesz HÍRDETÉS GYÚRCSÁNY-SHOW
18/134 anonim válasza:
Mér pov a Faszeszre szavadgálsz basszeg.
19/134 anonim válasza:
Én kérem a Százfarkú Macskapártra szavazok, nem majd az Ezerarcú Többire!
20/134 anonim válasza:
Rengeteg dologgal nem értesz egyet mégis rájuk szavazol.. Akkor inkább ne szavazz senkire, de ez a te dolgod. Én az összefogásra fogok szavazni, mert amit a fidesz az elmúlt egy évben művelt az kritikán aluli. Az egyetlen amit jól csináltak az a vakcinabeszerzés. Az összefogásban legalább ott a lehetőség, hogy tényleg jól fogják csinálni. Én bizalmat szavazok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!