Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?
Pont erről szóltak ezek az intézkedések, amit az LMBTQ-val csináltak, hogy szélsőjobbereket csábítsanak át, illetve tereljék a figyelmet a járványról, mert pontosan tudják, hogy ez nagy ütközőpont a magyar társadalomban.
Örülök neki, hogy annyit keresel, 1-2 ember biztos van aki közalkalmazottként ennyit keres, meg olyan is, akit azért rúgnak ki, mert egy vérbeli fideszest akarnak a helyére (legjobb barátom anyukája).
Egy egyszerű multicegnel vagyok alkalmazott. Ezt ma már bárki megteheti, ha nem egy léhűtő. 350 ezer forint nem annyira sok pénzt. Dolgoztam Franciaorszagban, a francia emberek ott 2 ezer eurot keresnek. És nem Orbán hibája, hogy mi nem keresünk annyit. Sokkal inkább az EU-é.
Én egyedül a melegekhez való hozzáállásukkal nem értek egyet. A melegek házasságát es azt hogy fogadhassanak örökbe gyereket azt támogatnám. Viszont a nemátalakító műtéteket, hormonterapiakat betiltanam.
Rendkívüli primitívségre vall számomra, hogy sokan a jarvanyhelyzetre hivatkozva szidjak a kormányt. Miközben ez nagyjából globális szinten mindenhol hasonlokepp működik. A kormánynak se igazán van beleszolasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!