Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy nem egy országban élünk. Ha megbánja, akkor megbánja, az már az ő szabad döntése volt. De legyen akkor 25 év, ne 18 és egyébként a műtét továbbra is elvégezhető, csak a nevét nem változtathatja meg.. Ki lehetne ezt úgy találni, hogy kedvező legyen azoknak, akik nem bánnák meg, de hát pár szélsőjobboldali szavazata sokkal többet ér.
2021. máj. 20. 00:55
 42/134 anonim ***** válasza:
81%
Érettségivel itt 350 ezer forintot max. a vállalkozók keresnek, meg esetleg azok akik magánvállalkozásban dolgoznak, de közalkalmazott tuti nem. Nem etettek meg semmivel, látom amit látok.
2021. máj. 20. 00:58
 43/134 A kérdező kommentje:
Szerinted mennyi szélsőjobb oldali szavazó van? Szerintem elég nagy a közös halmaz a Mi Hazánk mozgalom támogatói és a szélsőjobbos nézeteket valló emberek között? Nos, mennyire saccolod? Én olyan 200-300 ezer emberre. 2018ban kb 3 millió ember szavazott a Fideszre. Aligha hinném hogy számottevően sok volt közöttük a szélsőjobbos.
2021. máj. 20. 00:59
 44/134 A kérdező kommentje:
Ha tetszik, ha nem ennyit keresek.
2021. máj. 20. 01:00
 45/134 A kérdező kommentje:
Mit látsz, áruld el kérlek. Ha már én ilyen szinten beavattalak, akkor akár jatszatnank nyílt lapokkal
2021. máj. 20. 01:01
 46/134 anonim ***** válasza:

Pont erről szóltak ezek az intézkedések, amit az LMBTQ-val csináltak, hogy szélsőjobbereket csábítsanak át, illetve tereljék a figyelmet a járványról, mert pontosan tudják, hogy ez nagy ütközőpont a magyar társadalomban.

Örülök neki, hogy annyit keresel, 1-2 ember biztos van aki közalkalmazottként ennyit keres, meg olyan is, akit azért rúgnak ki, mert egy vérbeli fideszest akarnak a helyére (legjobb barátom anyukája).

2021. máj. 20. 01:03
 47/134 anonim ***** válasza:
Azt látom, amit fentebb leírtam, nem fogom újra leírni. Már az elég indok lenne, hogy ne rájuk szavazzak, amit a melegekkel műveltek, vagy csak az, hogy most bevezették az oltási igazolványt és akkor ehhez hozzáadódik az összes többi dolog.
2021. máj. 20. 01:06
 48/134 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű multicegnel vagyok alkalmazott. Ezt ma már bárki megteheti, ha nem egy léhűtő. 350 ezer forint nem annyira sok pénzt. Dolgoztam Franciaorszagban, a francia emberek ott 2 ezer eurot keresnek. És nem Orbán hibája, hogy mi nem keresünk annyit. Sokkal inkább az EU-é.

[link]

2021. máj. 20. 01:09
 49/134 anonim ***** válasza:
68%
Igen, multicégnél, de én most a közalkalmazottakról beszélek, akik az állami költségvetésből kapják a fizetésüket.
2021. máj. 20. 01:11
 50/134 A kérdező kommentje:

Én egyedül a melegekhez való hozzáállásukkal nem értek egyet. A melegek házasságát es azt hogy fogadhassanak örökbe gyereket azt támogatnám. Viszont a nemátalakító műtéteket, hormonterapiakat betiltanam.

Rendkívüli primitívségre vall számomra, hogy sokan a jarvanyhelyzetre hivatkozva szidjak a kormányt. Miközben ez nagyjából globális szinten mindenhol hasonlokepp működik. A kormánynak se igazán van beleszolasa

2021. máj. 20. 01:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!