Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?
Jó érv, hülyegyerek. :DDD
Az a helyzet, hogy ha én azt tapasztalom, hogy a fizetésem 2 milliós, akkor nem vonhatom le azt a következtetést, hogy az átlag bér 2 milliós.
Ha te olyan ostoba vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy mit jelent az átlag, illetve, hogy az ország különböző pontjain különböző helyzetek, munkahelyek vannak.
Akkor az egész beszélgetésben te vagy a leghülyébb és legelvakultabb.
Na, ezen kellene gondolkozni.
De te szerencsétlen, ahol 135 ezer a fizetés, pl Baranya megyeben ott a lakhatas is jóval olcsóbb. Ezt kellene bevesni a tudatlan fejedbe. Nem az ellenzéki media uszitasara véres szájjal frocsogni
Tessék itt egy lakás 7 millióért ahol az emberek kb 150 ezret keresnek. Egyből máshogy jön ki a matek.
Nekem meg egy unikornis azt súgta, hogy hazudsz.
Leszarom melyik ismerősöd és mit mondott. Az nem érv, hanem érvelési hiba. Az érvelési hiba pedig középiskolás tananyag, szóval te ezt a szinted sem éred el.
Ott vannak a TÉNYEK, forrás megjelöléssel. Azokat szépen cáfold vagy kussolj és ne hazudozz tovább.
Tessék, itt egy cikk ami a te véleményeddel ellentétes. Most akkor máris nekem lett igazam az ervelesed alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!