Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
 91/134 A kérdező kommentje:
Igen, és akkor mi van? Neked milyen elkepzeleseid vannak? Hogyan kellene munkát adni az embereknek? Ne gyere valami Philip K Dick szerű utopiaval. Egy könnyen kivitelezhető tervet mondj, amit szerinted az ellenzék megvalositana. Másrészről senki nincs arra kotlezve hogy vidéken éljen
2021. máj. 20. 10:04
 92/134 anonim ***** válasza:

Jó érv, hülyegyerek. :DDD

Az a helyzet, hogy ha én azt tapasztalom, hogy a fizetésem 2 milliós, akkor nem vonhatom le azt a következtetést, hogy az átlag bér 2 milliós.

Ha te olyan ostoba vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy mit jelent az átlag, illetve, hogy az ország különböző pontjain különböző helyzetek, munkahelyek vannak.

Akkor az egész beszélgetésben te vagy a leghülyébb és legelvakultabb.

Na, ezen kellene gondolkozni.

2021. máj. 20. 10:04
 93/134 A kérdező kommentje:

De te szerencsétlen, ahol 135 ezer a fizetés, pl Baranya megyeben ott a lakhatas is jóval olcsóbb. Ezt kellene bevesni a tudatlan fejedbe. Nem az ellenzéki media uszitasara véres szájjal frocsogni

[link]

Tessék itt egy lakás 7 millióért ahol az emberek kb 150 ezret keresnek. Egyből máshogy jön ki a matek.

2021. máj. 20. 10:07
 94/134 A kérdező kommentje:
A hozzád hasonló emberek egyszerűen olyan szinten tájékozatlanok hogy az fájdalmas. A frocsogesen kívül nem értetek semmihez. Remélem nem a hozzád hasonló emberek lesznek többségben a 2022es választáson
2021. máj. 20. 10:08
 95/134 A kérdező kommentje:
Fájdalmas hogy hozzád hasonló emberek is donthetnek az én sorsom felett
2021. máj. 20. 10:13
 96/134 A kérdező kommentje:
Kettőnk közül neked korlátoltak az ismereteid. Azért hoztam Komlót példának mert egy munkatarsam onnan jött és tisztában vagyok az ottani helyzettel. Próbálj meg kicsit tovább látni az orrodnál és ne higgy el mindent az ellenzéki medianak. Látszik, hogy teljesen tájékozatlan vagy mindennel kapcsolatban sajnos
2021. máj. 20. 10:35
 97/134 anonim ***** válasza:

Nekem meg egy unikornis azt súgta, hogy hazudsz.

Leszarom melyik ismerősöd és mit mondott. Az nem érv, hanem érvelési hiba. Az érvelési hiba pedig középiskolás tananyag, szóval te ezt a szinted sem éred el.

Ott vannak a TÉNYEK, forrás megjelöléssel. Azokat szépen cáfold vagy kussolj és ne hazudozz tovább.

2021. máj. 20. 10:39
 98/134 A kérdező kommentje:
A kis bankmonitors cikked kiváló hivatkozási alap, ismét csak a pronyóságoldrol tettél tanubizonysagot
2021. máj. 20. 10:40
 99/134 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, itt egy cikk ami a te véleményeddel ellentétes. Most akkor máris nekem lett igazam az ervelesed alapján?

2021. máj. 20. 10:42
 100/134 A kérdező kommentje:
Persze, hogy leszarod ki mit mond, ezért vagy egy tájékozatlan elvakult veres szájú ostoba ember. Én elsőkézből hallottam ezeket, olyan emberektől akik ezeket megélték. És a saját bőrömön tpaasztaltakat is leírtam Komárom Esztergom megyerol. De te senkinek nem hiszel csak a bankmonotornak. Szomorú
2021. máj. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!