Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
 121/134 A kérdező kommentje:
Bár ezzel most beismerted, hogy szellemi diadalt arattam feletted, mivel ez egyáltalán nem volt terelés. Így beismerted, hogy igazam volt.
2021. máj. 20. 17:15
 122/134 anonim ***** válasza:
43%

Ezt hívják terelésnek, kedves fogyatékos.

Megpróbáltál cáfolni, erre több cikket is hoztál, amikor kiderült, hogy nem az volt benne, amit állítottál, akkor hirtelen jöttél azzal, hogy "még ha így is", és teljesen más irányba akartad vinni a beszélgetést.

Ez a terelés definíciója, és beismerése annak, hogy igazam van, te pedig egy idióta. :)

2021. máj. 20. 18:21
 123/134 A kérdező kommentje:
Te nagyon nem vagy képbe :D tipikus habzó szájú mindennel elégedetlen elvakult megetetett ellenzéki... :Ddd
2021. máj. 20. 19:06
 124/134 anonim ***** válasza:
43%

Tessék, megint terelsz, vagy 15 állítást mondtam, több különböző forrást hoztam és még mindig annyi eszed van ,hogy csak személyeskedésre futja.

2021. máj. 20. 19:42
 125/134 A kérdező kommentje:
Kár beléd a szó, már inkább nem is fáradozok :D
2021. máj. 20. 20:44
 126/134 anonim ***** válasza:
78%
A Fidesz már ellopta az ország és a közpénzek 4/5-ét, az összes tolvajnak takarodnia kell a börtönbe! Az ellenzéki összefogásra szavaz minden józan ember, akit dühít a Mészáros Lőrinc-jelenség.
2021. jún. 16. 23:39
 127/134 A kérdező kommentje:

😂😂😂😂 Ok.

Szerinted nem kell Magyarországra tőkés osztály?

Épphogy a józan emberek nem fognak az ellenzékre szavazni. Már most savazzák egymást, megy a széthúzás parton belül. A Jobbik elfogadta például a pedofiltörvény melegmódosítását míg a Momentum nem fogadta el. És már most elhatárolódnak a Jobbik véleményétől. És sok ehhez hasonló dolog napvilágot látott mar. Nem is merek belegondolni mi lenne ha megválasztanák ezeket az inkomptenseket...

2021. jún. 17. 06:36
 128/134 anonim ***** válasza:
#127 A Jobbik is kijelentette, hogy ha kormányra kerül az összefogás, kiszedik a pedofiltörvényből a nem odaillő részeket. Ezeknek a módosításoknak nem szabadott volna bekerülniük a tervezetbe, akkor megszavazta volna mindenki. Pont ez volt a fidesz célja, a megosztás.
2021. jún. 17. 12:54
 129/134 A kérdező kommentje:
Nagyon könnyű volt akkor ezek szerint elerni a céljukat, hisz máris megrontottak az ellenzéki osszefogas híres neves osszefogasat :D vicc az egész párt
2021. jún. 17. 12:59
 130/134 A kérdező kommentje:
Megbontottak*
2021. jún. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!