Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/134 A kérdező kommentje:
Még a látszat kedvéért sem képesek közös nevezőre jutni legalább a választásokig, hogy addig is megvezzessék az ilyen hozzád hasonló birkákat :D de akármit mondanak te elhiszed. Remélem ti lesztek kevesebben a következő választáson
2021. jún. 17. 13:02
 132/134 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont fordítva van. Te nem látod, azt ami valójában történik.. Amíg ez a törvénymódosítás csak a pedofilokról szólt, mindenki egyetértett vele és a teljes összefogás kész volt megszavazni. A fidesznek ez persze nagyon nem állt érdekében, ezért jött a melegekkel kapcsolatos módosító rész. Persze sikerült is nekik az ellenzéket nehéz helyzetbe hozni.

Remélem jövőre mi leszünk többen és utána az összefogás se lesz rest ilyen "kedves" húzásokat csinálni. Például melegházasságról és családtámogatásról egyszerre kell majd szavazni (salátatörvény) és ha a fidesz nem szavazza meg, majd jól rájuk mondják, hogy a családok ellen vannak.

2021. jún. 17. 14:31
 133/134 anonim ***** válasza:
64%
Én rád fogok szavazni.
2021. jún. 18. 12:08
 134/134 A kérdező kommentje:
Hűha de nagyot mondtál most :D
2021. jún. 18. 13:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!