Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es kormányválasztáson?

Figyelt kérdés
Én biztos, hogy a Fideszre. Rengeteg dologgal nem értek egyet, de számomra ez, hogy az összes többi párt egy pártként indul egy vicc. Ennyi ideológia szerintem összeférhetetlen. Amint meg lennének választva olyan széthúzások, fejetlenség lenne szerintem, hogy az hihetetlen. Másrészt nem látom sehol a konkrét programjukat, csak hitetgetések, nem alátámasztható kijelntéseket hintenek el. (Fideszesek 3 napon belül (!!!) börtönbe záratása, ha ők lesznek megválasztva stb...) nem értem hogyan tudják ilyen hülyének nézni a népet.

2021. máj. 18. 06:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 A kérdező kommentje:
Fent leírtam, hogy az ellenzéki osszefogassal még jobban nem értek egyet, hisz emnyi ideológia lehetetlen hogy harmoniaban megferjen egymas mellett. Mindenki el fog kezdeni a saját feje után menni és teljes lesz a káosz.
2021. máj. 19. 07:58
 22/134 anonim ***** válasza:
84%

A demokrácia lényege az, hogy az ideológiák megférjenek egymás mellett, és láthatóan - a legtöbb európai országban - működik.

2021. máj. 19. 08:59
 23/134 A kérdező kommentje:
Megfontolom addig, lehet adok nekik egy esélyt.
2021. máj. 19. 10:24
 24/134 anonim ***** válasza:
23gas válasz, kérdező! Ez a korrekt hozzáállás! Kár, hogy kérdezőt nem lehet pontozni, megy képzeletben a ✅
2021. máj. 19. 11:15
 25/134 anonim ***** válasza:
16%

Én a Fideszre. Aki az ellenzékre szavaz, az valójában azt fejezi ki hogy mindegy kire, csak Orbán ne maradjon.

Persze sok kritika érte és érheti is a jelenlegi kormányt, sokszor jogosan, de azért amit az ellenzék művel, az már túlzás.

Ne felejtsd el kérdező, hogy kritizálni sokkal könnyebb, mint kormányozni az országot. Az emberek bizalmát megingatni is sokkal könnyebb, mint a bizalmat megszerezni és megtartani.

Aki azt mondja hogy ennél csak jobb jöhet, az nagyon téved. Ennél ami most van, sokkal rosszabb is jöhet.

Ha egy párt sem kap nagy felhatalmazást, az nem biztos hogy jó lesz, és kevesebb lesz a korrupció. A rendszerváltás után 3-4 párt koalíciója kormányzott, és akkor kótyavetyélték el az egész állami vagyont, az infláció pedig elszabadult. Akkor egy erős kormányra lett volna szükség, nem egy sokszínűre.

2021. máj. 19. 14:52
 26/134 anonim ***** válasza:
76%
#25 Az már durva amit a Fidesz művel belépek facebookra mit ad ki? Hát egy Gyúrcsány-Showt Fidesz-hírdetést
2021. máj. 19. 14:57
 27/134 anonim ***** válasza:
81%
Az az a koalíció volt, ez pedig a mostani. Azt tudjuk, hogy a jelenlegi nem jó és azt látom, hogy a legtöbb fidesz szavazó sem elégedett, vagy nem teljesen elégedett (ahogy te se, kedves 25-ös). Én nem azt mondom, hogy az összefogás biztosan szuperül fog csinálni mindent, de legalább van esély, hogy a mostaninál jobb lesz. Ha nem, akkor 4 évük volt:)
2021. máj. 19. 14:59
 28/134 A kérdező kommentje:
De konkrétan mi a bajotok a mostani kormányzással? Konkrétan ha valaki elmegy dolgozni egy egyszerű gyárba, 8 általánossal már tud magának venni egy lakást. Ugyanis kb 180 ezer forintot keres egy betanitott munkás. Nos, ha vesz fel 30 évre 10 millió forint hitelt annak kb 60 ezer a törlesztője, plusz a rezsi. Mondjuk elmegy a fizetésből 120 ezer csak a lakhatásra. Marad 60 ezer forintja, plusz 20 ezer cafeteria, mivel a legtöbb gyárban az is jár. Szerintem ennyi pénzből már ki lehet húzni egy hónapot. Aki nem tanult semmit, nem tudom mit vár. Mindenféle szakértelem nélkül tejben vajban fürdesse az állam? Cserébe talán adni is kellene valamit az államnak. Másrészről, ott van a 25 even aluli fiatalok adókötelezettség mentessége. Szintén egy jó döntés a Fidesztől, valahogy mégsem hangoztatja senki. Persze van miért bírálni őket, de panaszkodni könnyű. Kifejthetnétek mi a konkrét problémátok a Fidesszel, nem csak lepontozni kell tudni a másikat.
2021. máj. 19. 23:45
 29/134 A kérdező kommentje:
Ameddig nem fognak olyan embertelen döntéseket meghozni, mint Lengyelországban az abortusz eltörlése, addig én szimpatizálni fogok velük. Nekem semmilyen hátrányt nem okoztak eddig. Kedvező diákhitelt biztosítanak, van családtámogatás, adókötelezettség mentesség... Nem tudom mi kellene még. Mivel lehetne jobb nekem az életem? Mit vártok? Hogy majd jön egy új kormányzás és hirtelen megduplázódik a fizetésetek és a kenyér negyed annyiba se fog kerülni? És ti minden nap libamájat fogtok enni kaviárral? Vagy nem értem... Irhatnatok valami konkrétumot a minuszolgatás helyett, gyakorikérdések bölcs népe
2021. máj. 19. 23:51
 30/134 anonim ***** válasza:
64%
Ha kérdezed hát leírom a legtöbb embernek mi a baja a fidesszel. Az, hogy 11 éve kormányoznak és az egészségügy ugyanolyan szar helyzetben van, mint amikor elkezdtek kormányozni, közben full fölösleges dolgokra költik a milliókat, a többit meg zsebre vágják. Az egyetemeket most privatizálják, módosítják a választási törvényt, a közpénz fogalmát, kibasznak a melegekkel, értelmetlen csatározásokat vívnak az EU-val (persze nem az ideológiák miatt, hanem mert félnek, hogy majd nem tudnak lopni) mindezt járvány idején, miközben az EU bármit is tesz az a válasz, hogy "Ez a legfontosabb járvány idején?". Képmutató, tolvaj, hataloméhes banda. Igen a gazdaságot eleinte jó irányba kezdték vinni, annak idején én is rájuk szavaztam, most már ez se igaz. Kisebb tüntetés kellett ahhoz, hogy az étterem és panzió tulajdonosoknak elutalják a BEÍGÉRT segítséget. A lezárások kontraproduktívak voltak (pl. 19:00-kor bezártak az üzletek, ami azt eredményezte, hogy a 17:00-18:30-ig tartó sávban összetömörültek az emberek a boltokban). Nálunk van a legtöbb áldozat, de mégis azt harsogják, hogy milyen jól kezelték az egészet.. Most minden segítséget a bajbajutottaknak kellett volna megadni, erre mire költenek: vadászatra. Igen, egy 8 általánossal rendelkező munkás ne keressen többet 180-nál, de ott vannak a tanárok, ápolók, tűzoltók, mentősök stb.. akik évekig tanultak, nekik kijárna a jobb fizetés és az a vérlázító, hogy lenne is miből. Ja és még annyi, hogy a járvány első hónapjában a legfontosabb a transzszexuálisok névváltási kérdése volt.
2021. máj. 20. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!