Csalódtatok ma Orbánban?
Te honnan tudod hogy nem volt gond a mezőgazdasággal?
netalán általános iskolában már ezt is felfogtad.Egyébként pont a fidesz kezdte leamortizálni a mezőgazdaságot 12 éve.az mszp csupán bejezte.
De te megmagyarázod mindjárt nekem,aki már akkor is azt csinálta,hogy nem így volt...tipikus fideszes vagy.
00.06:az élet egyetemét.
nem lilaködös huszonéves vagyok,ennyi az egész,majd 20 év múlva te is rájössz.
Egyszerűen amit átéltem,azt nekem egy suttyó fideszes nem fogja megmagyarázni,hogy az nem úgy volt.
Na igen, a sértésre megint csak nem reagálok inkább :)
A 68% életkoráról pedig megjegyzem neked fogalmad sincs, szintén :) Ne haragudj, te akarod megmagyarázni mások hitelét és lakását, amit nem tudsz. Ezek után hogyan akarsz érdemben nyilatkozni? Úgy mégis...tudod akik a munkáspártra szavaznak azok is azt hiszik,hogy úgy volt, ahogyan ők gondolják...
Fantazmagóriákat??? Hát, mondom, majd bevallod, ha ténylegesen bekövetkezik a dolog. Alig várom.
Tényeket pedig nem közöltél, csak állítottál összevisszaságokat. Méghogy a Fidesz verte szét a mezőgazdaságot...édes istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!