Melyik politikusban csalódtatok igazán?
Az összes rendszervarázslóban.
Akik azért ültek össze a Lakitelki sátorban, a nemzetközi nagy tőke jeles képviselőivel, és a Soros féle spekulánsokkal, hogy megbeszéljék hogy lehet 10000000 embert évtizedeken át lehúzni. Úgy hogy a sátorban jelenlevők legyenek az új arisztokraták!
Mindegyikben... És ez nem vicc!
A rendszerváltás idején még nagyon bíztam bennük, hogy most aztán végre rendbe rakják az országot, felszámolják a korrupciót, újjáépítik a gazdaságot, végre tényleg demokrácia lesz, és nem lopnak, nem hazudnak a szemembe azok, akiknek az ország irányítása a dolguk...
Na ma már nem vagyok ennyire naív.
Nézzetek körül, hol van ma olyan kaliberű politikus, mint pl. Deák, vagy Széchenyi?
El kellene zavarni az összeset a francba!
Pedro
amúgy ez egy fontos dolog és igaz a fideszesek nem fogják megérteni, ők nyugodtan ugorják át ezt a kommentet.
szóval nem a középkorban vagyunk ahol egy darab ember irányít, hogy abban az emberben bízzunk. nem jó dolog ez a nagyvezír kép amit sokan maguk elé vetítenek.
Én Károlyi Mihály-ban, pedig akkor meg nem is éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!