Csalódtatok ma Orbánban?
Tévedés a fejlődés az,hogy most pl őshonos magyar zöldségekkel/gyümölcsökkel kisérletezgetem.
A túlgépesítés felesleges,káros a környezetre stb...ráadásul ez olyan munka,amit nem lehet géppel megcsinálni megfelelő minőségben.
A gép nem válogatja ki,melyik a rohadt...
Aztán mi a túrónak idegeskedjek azért,mert többet vállalok be,mint ami kényelmes?Mégha a fidesz támogatja(egyébként nem,na de mindegy)
Nincs fűtésköltség.Fával tüzelek.
A vegyszerek annyit emelkedtek,ami nem számottevő.Tavaly havi 50000,most meg lesz 55000.
Nem túlgépesítésről beszélek, hanem fejlődésről. Ne haragudj az baromi nagy fejlődés, hogy zöldséget termelsz...én is, huhh de nagyot fejlődtünk mi? :) Fejlődés a mennyiség növelése, amit megtehetsz, mert támogatja a kormány.
Felelőtlenül beleugrani hiba, de ő lehetőséget adott rá. Akármit mondasz, azt adott rá, támogatta. Az a te bajod, ha nem akarsz élni vele.
Persze hogy jól éltem az mszp alatt is.
Az emberek mindig is ittak,meg inni is fognak.
"Az emberek mindig is ittak,meg inni is fognak."
Nem mindegy, hogy mit és milyen minőségben.
A mennyiség növelésével a minőséget csökkenteném.
Nekem a minőség fontosabb.
Meg mint mondtam,nem a munkáért akarok élni.
Miért ne mehetne együtt a kettő? Nem lehetetlen, ezer meg egy ember bizonyította már.
Az, hogy te mit akarsz, mint mondtam irreleváns. A Fidesz csak jót tett a mezőgazdasággal, minden amit felsoroltam jó volt, az nem a Fidesz hibája, hogy te nem akarsz fejlődni és neked ez megfelelt. A te dolgod kész. A többieket támogatta, téged is támogatott volna,ha éltél volna vele.
01.00:na erre akaratlanul is megválaszoltam.
megyek aludni,mert mindjárt bőg a tehén....
azért további jó álmodozást...
Higgyétek el zöldséget tutujgatni sokkal jobb,mint elveszni a mókuskerékbe:-))Azt az oldalt is ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!