Csalódtatok ma Orbánban?
Mit bizonyítottak be?
Hogy ha leszeszel egy üveges bort a polcról a boltban,akkor abban minimum savlekötő,szinezék,tartósító,ízfokozó van.
A megfizetethetetlen borokban ezek nem nagyon vannak(némelyikben igen)
Én hagyománykövető vagyok,tehát nekem ez nem jön be.Márpedig nagyüzemben ennélkül nem megy.
Ne mondjátok h hajnalig fent voltatok csak h vitatkozzatok :D
egyébknét ma reggel volt vmelyik híradóban, hogy 15%-os bércsökkentés miatt több tízezer elbocsátás is várható(újságban is olvastam) azt hiszem írta vki ezt, csak egyhangúan leszavaztátok, hát tessék, nem hiszem h a híradó ebben hazudna:)
232 válasz? ki ez a sok beteg?:D
lényeg a lényeg hogy:
Aki eddig 75 ezer forintot keresett, az most elveszít 11 ezret. Aki 110-et, az 9 ezret veszít, akinek 150 a bruttó fizetése, az 6 ezerrel visz kevesebbet haza. De még az is rosszul jár, akinek a jövedelme elérti a 200 ezret. Ki jár jól? Az, aki igazán jól keres. Akinek félmillió a havi bére, annak 60 ezerrel több marad adó után, a kétmilliós szuperfizetéssel rendelkezőknél meg 430 ezerrel marad több.
Sámpélámpélám, téjraréjraréj, humpirumpirum, rírarírará!
Ezzel minden értelemben tömegbe vesznek itt a szavaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!