Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
"Minden magyar államporgárnak joga van szavazni"
De CSAK A MAGYARORSZÁGI MAGYAROKNAK!!!
És az nem egyenlő a határontúli magyarokkal, hoppá!
Te belevatakoznál annak az országnak a belpolitikájába, ahol nem adózol, kérdező?
Ja, és te támogatod azt a kormányt, aki nyiltan vállalja és támogatja az idegengyűlöletet?
Milyen "keresztényi" kormány az, aki a gyűlöletet támogatja?
Mikor árultak drogot a menekültek, kérdező, most mondd már meg őszintén! :D
És azok az alig 10 éves menekült gyerekek, akiket Őcsényben szállásoltak (volna) el, megerőszakoltak valakit, árultak drogot, vagy lövöldöztek? :D
Én nem a menekültek alakítanak ki NO GO zónákat, hanem a hatóságok!
És jó lenne ha megtanulnád, NEM KELL MINDEN MENEKÜLTET EGY KALAP ALÁ VENNI A TERRORISTÁKKAL!!!
Látszikl, hogy gyakran nézed az Orbáni médiát, ahol mást sem hallasz, csak migráns migráns migráns terrorista terrorista Brüsszel Soros!!!
És válaszolj a kérdésemre, te beleavatkoznál annak az országnak a belpolitikájába, ahol nem fizeted az adót?
Ha székelyföldi vagy, te fizeted Magyarországnak az adót?
Ugye, hogy nem?
Akkor meg mi közöd van hozzánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!