Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Nem fogják elvenni, mivel minden magyar állampolgárság egyforma jogokat biztosít, nincs alacsonyabb vagy magasabb rendű állampolgárság.
Egy ideig Magyarországon éltem, nincs olyan nagy baj ott, csak túlságosan hajlamosak vagytok a siránkozásra
"Milyen érved van még, a személyeskedés nem számít annak"
Van épp elég érvünk azzal kapcsolatban, miért nem kell beleavatkoznod a mi életünkbe!
Az egy dolog, hogy "magyarnak" vallod magad, de Romániában élsz, nem Magyarországon születtél, hanem ROMÁNIÁBAN!!!
Ott fizeted az adót, ott dolgozol, ott élsz szüleiddel, nem Magyarországon, ahol f1ngod sincs az itteni helyzetről, csak az állandó Orbánt éltető agymosó médiát figyeled és olvasod a propaganda újságokat, internetes portálokat, ahol mindig a legszebbet mutatják, tele manipulációval, HAMIS, SZERKESZTETT KÉPEKKEL, önfényezéssel, mocskolódással!
De arról, hogy multi cégek, külföldi eredetű áruházak, üzletláncok mondanak csődöt, vonulnak ki, gyerekek, családok százezrei éheznek, az egészségügy már kritikus állapotban van, az oktatás színvonala is kritikus, tanárok, kórházi dolgozók menekülnek innen, arról te nem tudsz, mert ezt a kormány eltusolja!
"Most arra gondolsz, hogy a Tesco ki akar vonulni, mert normális fizetést akarnak a dolgózói?Attól nem kell félni, biztos meg fogja vásárolni a magyar hálózatukat mondjuk pl. a Kaufland"
Nyugodt lehetsz, hogy benne van a kormány keze, csak erről nem akar beszámolni híven imádott kormányod, mert ezt is a "ballibekre" hárítják, hogy miattuk van az egész!
Pont, hogy a kormánynak van baja az európai cégekkel, áruházláncokkal, ki akarja őket űzni, helyettük jönnek az indiaiak, kínaiak, oroszok!
Újabb "Szovjetuniót" akarsz te is, vissza akarod húzni Magyarországot a sötét-középkorba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!