Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Egy szavazat is sok, ha rossz helyre megy. Nekünk ez az egyetlen eszközünk, bocs hogy komolyan vesszük. A pályán kívülről akkor sem kellene beledumálni, vagy ha már igen, mutatnál legalább egy minimális fogékonyságot arra, hogy meggyőzzünk. Nekünk számítani fog a választás eredménye veled ellentétben. Ezért kicsit elgondolkodhatnál az érveket, amiket itt felhozunk, nem csuklóból lesöpörni bármivel ami éppen bekattan...
Ha engem kérdezel, szavazz az LMP-re vagy a Momentumra.
"Nekem Magyarország nem egy másik ország, hanem hazám, hiszen magyar az anyanyelvem"
Neked ROMÁNIA a hazád, nem Magyarország, nem itt adózol, hanem a zakuszka országában!!!
Sokan mondtuk már, NE AVATKOZZ BELE A MI ÜGYEINKBE!!!
BŰNPÁRTOLÁST követsz el azzal, ha segédkezel az ország SZÉTB@RM0LÁSÁBA!!!
Jé... ez a t3tv3s r0mán mindenki kommentjét lepontozza :D
Erre képesek Orbán s3ggny@lói :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!