A lakosok túlnyomó része ellenzi a bevándorlást és az európai lakosságban is nő a bevándorlás ellenesség. Akkor a magyar baloldal miért pártolja még mindíg a bevándorlást ha ezzel szavazatokat veszít?
A baloldal mindenütt ilyen.
Osztrákiában is.
A magyar baloldalt egyedül csak Horthy tudta kezelni.
Megegyeztek velük (Bethlen–Peyer-paktum), hogy kiengedik őket a börtönből és hazamehetnek a családjukhoz, de csak akkor, ha nem szerveznek nemzetellenes tüntetéseket.
jó kérdés...
főleg Gyurcsány próbálkozási nevetségesek, ahogy az előtt a néhány Teri, Ica, meg Mari néni előtt szónokol.
szerintem tényleg csak cikinek tartanák, ha most hirtelen egyet értenének a Fidesszel.
# 3/4 Időpont ma 11:23
Erre itt ne is számíts :D Hiába magyaráznád, hogy a magyaországi bevándorlók jellemzően itt dolgozó határontúli magyarok, a gyk-n egyenlő az illegálisan határátlépő terroristával.
Ami a kérdést illeti, az MSZP-nek és társainak mindegy minden, csak legyen ellentéte a Fidesz politikájának. (Ahogy a Fidesz is ezt csinálta 2010-ig.)
A lakosok nagy része ellenezte a vasárnapi zárvatartást is, meg még egy sor intézkedést, amit a kormány és a parlament meglépett. Akkor miért ragaszkodnak mindenáron a hülye döntéseikhez?
Mindenkinek lehet véleménye, és a baloldal esetében ez meg is marad vélemény szinten, ami szerintem ebben a politikai helyzetben (értsd: kormány teljhatalomra törekvése) egyáltalán nem probléma. Szerintem az sokkal nagyobb probléma, hogy a lakosságot érintő komoly kérdésekben a közvéleménnyel megy a kormány szinte minden lépésben, mert az már nem csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!