Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Kicsodámé, nem tudom, nyugodtan mondd el nekem!
# 112 Ilyen álhíres blogot bárki össze tud állítani
" kényszerülnek öngyilkosságba a kilátástalan helyzet miatt"
Csak a gyenge emberek gondolnak az öngyilkosságra, de szerencsére van rá kezelés
"de szerencsére van rá kezelés"
Mi rá a kezelés te okoska? :)))
Látom, a kérdésünkre nem tudsz értelmesen reagálni, csak lepontozgatni tudsz és visszamutogatni, hiába nyitjuk ki azt a narancsködös szemedet, csak mutogatni és provokálni tudsz!
Mindenki tudja, hogy te egy számalmas kis troll vagy, semmi egyéb, aki 2018 közeledtével nyomatod a propagandát!
És inkább a "Feri böszmesége" legyen a MI országunkban, mint hogy ez a gátlástalan, szélhámos diktátor uralkodjon felettünk!
Miért vagy olyan idióta, hogy engedelmeskedel a vezérednek?
hagyod magad, hogy megszabja neked, mit tegyél, kire tedd azt a nyamvadt x-et?
Ne legyél már cs1csk@!!!
"Csak a gyenge emberek gondolnak az öngyilkosságra, de szerencsére van rá kezelés"
Persze,a mániás depressziót lehet kezelni!
Azt viszont,hogy rengeteg ember az anyagi kilátástalanság miatt menekül öngyilkosságba,azok számát egy ilyen kormány csak növeli.
A kormány alatt nőtt a szegénység,nőtt a mélyszegénységben élők száma.
Ehhez nem kell semmi más bizonyíték,mint az egykulcsos adó bevezetése,mint tény,ami miatt még több plusz adót fizetnek a szegények.
Vagy az adókiesés miatt a kórházak állapotának romlása.
Persze,a pszichológus nagyon okos,tanult ember,de még ő a kényelmes irodájában ül,közalkalmazottként addig másoknak a versenyszférában kell nagyon nagy elvárosok között megfelelni,és egyre nehezebb megélhetésért.
Amit egy pszichológus elmond,azzal minden beteg tisztában van,de könnyű úgy tanácsot adni,hogy nem az ő bőre van a vásáron,hanem a kényelemből osztok másoknak tanácsot!
Erről ez a véleményem.
És ez még csak a jobbik fajta,mert vannak olyanok is,akik már jó hogy csak meg nem kérdezik az állami szférában,hogy "te minek jöttél ide?"
Aki járt már állami egészségügyben,az szembesülhet ezzel a viselkedéssel is!
Nincsenek megfizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!